protv.md
Sport
13 Jan 17:04

Vitalie Damascan, tot mai aproape de FC Torino. Ce scrie presa din Italia despre transferul atacantului moldovean - VIDEO

Vitalie Damascan ar putea ajunge in Serie A in aceasta iarna. Presa din Italia anunta ca FC Torino este foarte aproape de a se intelege cu Sheriff Tiraspo pentru mutarea atacantului de 18 ani. 1,5 milioane de euro ar fi suma intelegerii.
Vitalie Damascan, tot mai aproape de FC Torino. Ce scrie presa din Italia despre transferul atacantului moldovean - VIDEO

 

Mai multe publicatii din Italia au anuntat ca Vitalie Damascan este foarte aproape de un transfer la FC Torino. Presa din strainatate scrie ca Sheriff si gruparea din Serie A practic au ajuns la o intelegere privind suma transferului, 1,5 milioane de euro. Unicul obstacol ar fi cetatenia jucatorului, si anume faptul ca nu este cetatean al Uniunii Europene.

 

Clubul italian ar asteapta ca Vitalie Damascan sa-si finalizeze procedura de obtinere a cetateniei romane, astfel incat sa nu fie considerat stranier, lucru care ar putea sa se intample pana la sfarsitul lunii ianuarie. Impresarul tanarului atacant nu a dorit sa comenteze informatiile, declarand ca acestea sunt doar zvonuri. Presedintele Federatiei Moldovenesti de Fotbal considera ca Vitalie nu trebuie sa plece acum.

 

Vitalie Damascan, cel mai bun tanar jucator moldovean, a devenit campion al Moldovei cu Sheriff in acest sezon, dar si cel mai bun goalgeter, cu 13 goluri marcate.

inprofunzime acasatv perfecte