protv.md
Sport
12 Jan 13:30

Alexandru Spiridon este noul antrenor al nationalei Moldovei - VIDEO

Tehnicianul in varsta de 57 de ani l-a inlocuit pe Igor Dobrovolski, semnand un contract pe un an, cu optiunea de prelungire pentru inca un an. Anuntul a fost facut de presedintele Federatiei Moldovenesti de Fotbal, Pavel Cebanu.
Alexandru Spiridon este noul antrenor al nationalei Moldovei - VIDEO

 

Pavel CEBANU, PRESEDINTE FMF: "Membrii Comitetului Executiv unanim au votat pentru ca in aceasta functie sa fie domnul Alexandru Spiridon si domnul Alexandru Spiridon, de astazi, este antrenorul echipei nationale."

 

Alexandru SPIRIDON, ANTRENOR NATIONALA MOLDOVEI: "M-am intalnit dupa anul nou cu domnul Cebanu. Mi-a spus ca este asa posibilitate de a prelua echipa nationionala. Am decis, de ce nu? E o aventura foarte interesanta aceasta Liga Natiunilor, care va fi in anul acesta. De ce Moldova nu ar putea face surpriza in Europa si sa arate ca si noi avem fotbal aici, fotbal de valoare?"

 

Presedintele FMF a declarat ca negocierile cu Spiridon nu au durat mult timp, iar tehnicianul a acceptat cu placere propunerea.

 

Alexandru Spiridon a mai antrenat echipa nationala in 2001, cand tricolorii au repurtat o victorie si au suferit 3 infrangere.

 

Totodata, Spiridon a fost secundul antrenorului Mircea Lucescu la Sahtior Donetsk, reusind sa castige Cupa UEFA, dar si sa impuna in campionatul Ucrainei de 7 ori.

inprofunzime acasatv perfecte