protv.md
Sport
10 Jan 22:07

Sute de oameni s-au adunat sa admire masina unei moldovence din Londra! Bolidul e unic in lume - VIDEO

O tanara din Republica Moldova, stabilita la Londra, a reusit sa paralizeze o zona din capitala engleza, dupa ce a aparut acolo cu bolidul sau. Zeci de oameni s-au oprit sa-i admire bijuteria pe patru roti, acoperita cu cristale Swarovski. Daria Radionova a mai ajuns in atentia presei, acum 2 ani, dupa ce si-a tunat un Mercedes tot cu pietre scumpe si pe care l-a vandut cu 165 de mii de euro, in timp de expertii spuneau ca masina valora nu mai mult de 28 de mii.
Sute de oameni s-au adunat sa admire masina unei moldovence din Londra! Bolidul e unic in lume - VIDEO

 

Filmuletul a fost publicat pe internet chiar de moldoveanca, Daria Radionova, stabilita de mai multi ani la Londra. In celebra zona, Oxford Street, Daria a aparut cu un Lamborghini Huracan. Nu era insa unul obisnuit, ci acoperit cu cristale Swarovski, un milion si trei sute de mii de pietre,  scrie presa straina.

 

Ulterior, au aparut filmulete si poze cu masina de lux, surprinse de trecatorii curiosi.

 

Si nu este singura bijuterie in garajul tinerei. Pe pagina ei de facebook,  moldoveanca se lauda si cu alte automobile scumpe, tunate intr-un mod deosebit.

 

O atentie sporita din partea internautilor a atras acest Mercedes Mansory ori un Bentley Continental.

 

Acum doi ani, Daria a mai ajuns in atentia presei internationale, cu un Mercedes CLS, la fel acoperit integral cu cristale Swarovski. Atunci, fiind studenta, ea spunea ca a primit automobilul cadou de la parinti. Mai tarziu, l-a scos la vanzare si a reusit sa-l vanda cu 155 de mii de lire sterline, adica aproximativ 165 de mii de euro.

 

Potrivit expertilor, insa, masina nu costa mai mult de 28 de mii. Nu am reusit astazi sa vorbim cu tanara. Daria Radionova este originara din Republica Moldova, iar de la 15 ani este stabilita la Londra.

inprofunzime acasatv perfecte