protv.md
Sport
13 Jun 13:50

Se asteapta la un show fotbalistic de exceptie. Radu Ginsari considera ca mondialul din Rusia va avea meciuri incinse si surprize mari - VIDEO

Se asteapta la un show fotbalistic de exceptie. Radu Ginsari considera ca mondialul din Rusia va avea meciuri incinse si surprize mari. Atacantul selectionatei Moldovei crede ca Messi si Neymar vor fi eroii turneului.
Se asteapta la un show fotbalistic de exceptie. Radu Ginsari considera ca mondialul din Rusia va avea meciuri incinse si surprize mari - VIDEO

 

Radu GINSARI, ATACANT SELECTIONATA MOLDOVEI:  “Si eu astept foarte multe goluri, meciuri interesante, sa fie lupta acerba intre toate echipele. Formatiile mici sa lupte si sa faca surprize. Asta e cel mai frumos la un mondial.” 

 

 Editia cu numarul 21 a Campionatului Mondial  va incepe maine. La Moscova, gazda turneului, Rusia, va da piept cu Arabia Saudita. 

 

Radu GINSARI, ATACANT SELECTIONATA MOLDOVEI: "Rusia va avea emotii. Ii va fi foarte dificil sa castige, dar, ei fiind gazde, cu sustinerea suporterilor, sunt nevoiti sa se impuna in meciul de deschidere.” 

 

 Atacantul si unul din liderii selectionatei Moldovei, Radu Ginsari, considera ca favoritele mondialului sunt Germania, Spania, Franta si Brazilia. 

 

Radu GINSARI, ATACANT SELECTIONATA MOLDOVEI: Franta are unul dintre cele mai bune loturi, insa nu cred ca au experienta necesara pentru a castiga Campionatul Mondial. Eu cred ca Brazilia, anul asta, are sanse destul de mari sa ajunga foarte sus.” 

 

 Cat despre eroii turneului... 

 

Radu GINSARI, ATACANT SELECTIONATA MOLDOVEI: Cred ca Messi va avea o prestatie frumoasa si Neymar. Acesti 2 jucatori vor face spectacol, cu siguranta.” 

 

 Campionatul Mondial se va desfasura in perioada 14 iunie – 15 iulie. Meciurile vor avea loc pe 12 stadioane din 11 orase ale Rusiei. 

inprofunzime acasatv perfecte