protv.md
Sport
13 Jan 18:50

S-au apucat de lucru. Alexandru Spiridon, noul antrenor al nationalei Moldovei de fotbal, prezentat jucatorilor selectionatei - VIDEO

Alexandru Spiridon, noul antrenor al nationalei Moldovei de fotbal, a fost prezentat jucatorilor selectionatei. Sub comanda tehnicianului, fotbalistii au efectuat primul antrenament inaintea meciurilor amicale de la sfarsitul lunii.
S-au apucat de lucru. Alexandru Spiridon, noul antrenor al nationalei Moldovei de fotbal, prezentat jucatorilor selectionatei - VIDEO

 

Alexandru SPIRIDON, ANTRENOR NATIONALA MOLDOVEI: "Este un termen bun aceste 15 zile, in care o sa fac cunostinta cu fotbalistii, sa le transmit unele viziuni ale mele despre fotbal, sa-i apreciez pe ei, daca o sa le placa viziunile mele sau nu."

 

Alexandru Spiridon a inceput deja lucrul la nationala. Astazi, la Vadul lui Voda, s-a desfasurat primul antrenament al selectionatei din acest an, la care au participat in mare parte jucatori din campionatul intern. Stranierii insa trebuie sa mai astepte pana vor face cunostinta cu noul antrenor.

 

Radu GÎNSARI, ATACANT NAČšIONALA MOLDOVEI: "Un antrenor cu experienta, care a lucrat foarte mult alaturi de Mircea Lucescu. Sunt sigur ca are foarte multe calitati si multe lucruri care ar putea sa ajute selectionata. E o provocare pentru dumnealui, dar si pentru jucatorii nationalei."

 

Nationala Moldovei va disputa la sfarsitul lunii doua meciuri amicale contra selectionatelor Azerbaidjanului si Coreei de Sud. Alexandru Spiridon a fost numit ieri antrenor al nationalei, semnat un contract pe un, cu posibilitatea extinderii intelegerii pentru inca un an.

inprofunzime acasatv perfecte