protv.md
Sport
16 May 13:22

O noua infrangere ii duce spre marea rivala. Nationala Rusiei a pierdut meciul cu Suedia, la Campionatul Mondial de hochei - VIDEO

O noua infrangere ii duce spre marea rivala. Nationala Rusiei a pierdut meciul cu Suedia, la Campionatul Mondial de hochei si a ocupat locul 2 in grupa. Astfel, rusii vor avea un adversar infernal, in sferturi - reprezentativa Canadei.
O noua infrangere ii duce spre marea rivala. Nationala Rusiei a pierdut meciul cu Suedia, la Campionatul Mondial de hochei - VIDEO

 

Rusia era obligata sa castige ultimul meci din grupa pentru a ocupa prima pozitie si a inceput bine partida. Kaprizov a deschis scorul. Suedezii, intr-o forma fantastica, si-au aratat forta in repriza secunda. Zibanejad si Rakell au marcat cate un gol si scandinavii conduceau cu 2 la 1. 

 

Hocheistii rusi au intensificat atacurile, dar si-au irosit sansele, iar aproape de finalul meciului, Suedia a inscris inca o data, prin Ekholm. Nordicii au castigat grupa A a Campionatului Mondial si vor juca in sferturi cu Letonia. Rusia va infrunta, in marele derby, echipa Canadei. Aceasta a castigat partida cu Germania, scor 3 la 0. 

 

Duelul titanilor, Rusia - Canada, dar si celelalte meciuri din sferturile mondialului, se vor disputa maine. Competitia este gazduita de Danemarca. 

inprofunzime acasatv perfecte