protv.md
Sport
09 Aug 15:12

Meci nebun in Grecia. PAOK, echipa lui Razvan Lucescu, a invins-o pe Spartak Moscova in calificarile Ligii Campionilor - VIDEO

Meci nebun in Grecia. PAOK, echipa lui Razvan Lucescu, a invins-o pe Spartak Moscova cu 3 la 2, in calificarile Ligii Campionilor. Asta desi formatia rusa conducea cu 2 la 0 in minutul 17.
Meci nebun in Grecia. PAOK, echipa lui Razvan Lucescu, a invins-o pe Spartak Moscova in calificarile Ligii Campionilor - VIDEO

 

Popov a deschis scorul la Salonic, iar apoi Quincy Promes a marcat cu un sut din afara careului, deviat. Balonul abia a trecut de linia portii. Dupa startul dezastruos, insa, PAOK a revenit fantastic. Grecii au obtinut un penalty, pe care l-a transformat Prijovic, iar mai tarziu, Limnios a inscris si el, pentru 2 la 2.

 

Demoralizati, cei de la Spartak au incasat inca un gol pana la pauza. A marcat Pelkas.

 

3 la 2 avea sa fie si scorul final, deoarece in repriza secunda Spartak a ratat un penalty, prin Quincy Promes. Mansa retur de la Moscova, de peste o saptamana, promite a fi una incinsa.

 

Tot in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Celtic Glasgow a calcat stramb in meciul de acasa cu AEK Atena. McGregor a inscris pentru echipa scotiana, iar Klonaridis a egalat scorul. AEK a rezistat, desi a jucat in zece oameni din minutul 57, dupa eliminarea lui Galanopoulos.

inprofunzime acasatv perfecte