protv.md
Sport
08 Aug 13:29

Lupta incinsa, la Campionatul European de sporturi nautice. Nationala Rusiei are deja 7 medalii de aur cucerite, la inot, iar Marea Britanie - 6 - VIDEO

Lupta incinsa, la Campionatul European de sporturi nautice. Nationala Rusiei are deja 7 medalii de aur cucerite, la inot, iar Marea Britanie - 6. Rusoaica Iulia Efimova a devenit, aseara, cvintupla campioana europeana.
Lupta incinsa, la Campionatul European de sporturi nautice. Nationala Rusiei are deja 7 medalii de aur cucerite, la inot, iar Marea Britanie - 6 - VIDEO

 

La Campionatul European din orasul scotian Glasgow, Iulia Efimova a cucerit mai intai medalia de aur pe distanta de 100 de metri bras, iar aseara a triumfat din nou. In proba de 200 de metri bras, sportiva rusa a avut un start slab, dar a impresionat apoi si si-a intrecut adversarele. Efimova a obtinut o victorie categorica in fata inotatoarelor din Spania si Marea Britanie.

 

Este al 5-lea titlu european in cariera Iuliei Efimova. Tot aseara, o alta rusoaica, Anastasia Fesikova a castigat cursa de 100 de metri spate. Echipa Rusiei a ajuns, astfel, la 7 medalii de aur, la europeanul de la Glasgow, in proba inot.

 

Ii face concurenta nationala Marii Britanii, cu 6 distinctii de aur. Duncan Scott a devenit campion pe distanta de 200 de metri stil liber, insa victoria cea mare a venit in stafeta feminina de 4x200 de metri, stil liber.

 

Sportivele britanice le-au intrecut pe cele din Rusia cu o secunda si 22 de sutimi. Si daca la inotul traditional lupta e incinsa, atunci la inot sincron Rusia a dominat autoritar si a cucerit 8 medalii de aur din 9 posibile. Campionatul European de sporturi nautice se incheie pe 12 august.

inprofunzime acasatv perfecte