protv.md
Sport
06 Feb 12:36

Finalista in ultimii 4 ani si campioana in 2016, Cleveland Cavaliers nu se regaseste in acest sezon din NBA. Cavalerii au suferit o noua infrangere si sunt pe ultimul loc in Divizia centrala - VIDEO

Finalista in ultimii 4 ani si campioana in 2016, Cleveland Cavaliers nu se regaseste in acest sezon din NBA. Cavalerii au suferit o noua infrangere si sunt pe ultimul loc in Divizia centrala. Cleveland a suferit a 43-a infrangere din cele 54 de meciuri jucate.

 

Dupa doua victorii surpriza inainte de anul nou, Cleveland Cavaliers sufera a doua infrangere la rand in 2019. In aceasta dimineata, cavalerii au cedat in fata celor de la Boston Celtics. Dupa un inceput bun de meci, Cleveland s-a prabusit in al doilea sfert, act pe care oaspetii l-au castigat cu 10 puncte diferenta.

 

Acesta a si fost momentul cheie al partidei. Pana la final, cele doua formatii au jucat echilibrat si meciul s-a incheiat cu victoria celor din Boston, scor 103 la 96.

 

Este a 43-a infrangere pentru Cleveland, care are parte de un sezon dezastruos, asta dupa ce 4 ani la rand a fost prezenta in marea finala.Intre timp, Oklahoma City Thunder si Orlando Magic au reusit rezultatul rundei, cu peste 250 de puncte acumulate impreuna. Oklahoma s-a impus cu scorul de 132 la 122. Baschetbalistul celor de la City Thunder, Paul George a fost omul meciului cu 39 de puncte acumulate.

inprofunzime acasatv perfecte