protv.md
Sport
08 Nov 13:27

Au nevoie de victorie ca de aer, dar adversara e campioana Moldovei. Zimbru se pregateste de marele derby cu Sheriff - VIDEO

Au nevoie de victorie ca de aer, dar adversara e campioana Moldovei. Zimbru se pregateste de marele derby cu Sheriff. Meciul se va disputa la Chisinau, sambata.
Au nevoie de victorie ca de aer, dar adversara e campioana Moldovei. Zimbru se pregateste de marele derby cu Sheriff - VIDEO


Zimbru Chisinau e pe val - a castigat patru meciuri consecutive in campionat si in cupa, si a marcat 14 goluri. Sambata, galben-verzii vor da piept cu rivala Sheriff, in El Clasico, pe care nu au invins-o de mult timp, dar jucatorii si antrenorul sustin ca e o sansa buna de a obtine victoria. 

 

Eugen ZASAVITCHII, MIJLOCAS ZIMBRU: "Eu cred ca e momentul, dar si suntem in stare sa o facem." 

 

 Alexandru ONICA, MIJLOCAS ZIMBRU: "Avem toate sansele si, de ce nu, sa castigam. " 

 

Sorin COLCEAG, ANTRENOR ZIMBRU"Pe langa obiectivele care le urmarim, si derby-ul cu Sheriff ne motiveaza." 

 

 Mijlocasul portughez Sandro Semedo o ameninta pe Sheriff – e gata sa marcheze in poarta rivalei. 

 

Sandro SEMEDO, MIJLOCAS ZIMBRU: "Vreau sa dau tot ce am mai bun pentru ca sa marchez. Daca inscriu, vreau sa o fac cu un sut bun din afara careului." 

 

 Zimbru ocupa locul 5, in Divizia Nationala, dar mai spera la pozitia a patra, care poate duce in Europa League. Formatia lui Sorin Colceag e la doua puncte in spatele echipei Speranta Nisporeni, cu doua etape ramase de disputat. Meciul dintre Zimbru si Sheriff se va disputa sambata, de la ora 13. 

inprofunzime acasatv perfecte