protv.md
Sport
12 Aug 17:25

Arsenal si Leicester au facut show in primul meci din cel de-al 25-lea sezon de Premier League: tunarii au marcat 4 goluri - VIDEO

Campionatul Angliei a revenit. Arsenal si Leicester au facut show in primul meci din cel de-al 25-lea sezon de Premier League. Tunarii s-au impus spectaculos, marcand 4 goluri. Lacazette a inscris la debut.
Arsenal si Leicester au facut show in primul meci din cel de-al 25-lea sezon de Premier League: tunarii au marcat 4 goluri - VIDEO

 

De mai putin de 100 de secunde a avut nevoie Alexandr Lacazette pentru a marca in primul sau meci oficial in tricoul tunarilor. Arsenal s-a impus dramatic in fata celor de la Leicester, scor 4 la 3. Replica oaspetior a venit imediat. Okazaki a inscris in minutul 5. Leicester a dat lovitura in prima repriza. Vardy a marcat din centrarea lui Albrighton si si-a adus echipa in avantaj. Totusi, la pauza a fost egalitate. Welbeck a inscris pentru 2 la 2. Leicester a iesit in avantaj si in partea secunda. Vardy a reusit dubla.

 

Arsenal a revenit fabulos pe final. Intrati pe teren in repriza a doua, Ramsey si Giroud au marcat 2 goluri in 2 minute si au adus victoria pentru Arsenal.

 

Intr-un alt meci din prima etapa a Campionatului Angliei, Liverpool a remizat impotriva formatiei Watford, scor 3 la 3. Salah a inscris la debut.

 

Soarta partidei s-a decis pe final. Gazdele s-au salvat in minutul 93. Mignolet a gafat la ultima faza a meciului.

 

Ultimele meciuri din prima etapa a Campionatului Angliei se vor disputa maine.

inprofunzime acasatv perfecte