protv.md
Social
05 Jan 10:56

Stirile Pro TV Chisinau de la ora 20:00 - lider de audienta pentru populatia activa, in mediul urban, iar in capitala, stirile Pro TV sunt lider absolut de audienta. Sondaj - VIDEO

Buletinul de stiri PRO TV Chisinau de la ora 20.00 este lider de audienta pentru populatia activa, in mediul urban. Sunt datele unui sondaj realizat de IMAS la comanda Ambasadei SUA. De asemenea, stirile de la ora 17.00 se afla in top, in mediul urban, la ora lor de difuzare. In Chisinau, stirile PRO TV sunt liderul absolut, fiind cel mai urmarit program de televiziune.
Stirile Pro TV Chisinau de la ora 20:00 - lider de audienta pentru populatia activa, in mediul urban, iar in capitala, stirile Pro TV sunt lider absolut de audienta. Sondaj - VIDEO

 

TOP EMISIUNI TV, URBAN, 18-49 ANI

 

 Sondajul realizat de IMAS arata ca jurnalul cu Sorina Obreja, de la ora 20.00, este cel mai urmarit program de televiziune in mediul urban, printre cei cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani. Stirile PRO TV Chisinau inregistreaza o cota de audienta de 4,7 la suta, fiind urmate de buletine de stiri difuzate de Jurnal TV la 19.00 si la 21.00, o emisiune a aceluiasi post si de un show al Prime, care are o cota de 4,1 la suta.

 

TOP EMISIUNI TV, ORA 17.00, URBAN, 18-49 ANI

 

De asemenea, buletinul de stiri de la ora 17.00 este lider de audienta la ora sa de difuzare, in mediul urban, pe categoria de varsta 18-49. Jurnalul inregistreaza o cota de 1,5 procente, devansand show-urile difuzate la ora respectiva de Prime, RTR, precum si stirile Canal 3, Jurnal TV si TNT.   

 

TOP EMISIUNI TV CHIŞINĂU, 15+ ANI

 

In capitala, stirile PRO TV de la ora 20.00 sunt lider absolut de audienta. Fiind cel mai urmarit program de televiziune. Buletinul este vizionat, in medie de 5,6% din locuitorii Chisinaului. Urmeaza in clasament stirile de la Jurnal TV de la 19.00 si o emisiune a aceluiasi post, dar si stirile PRO TV de la ora 19.00 cu Andreea Esca.   

 

RATING & SHARE URBAN 18-49


Studiul IMAS mai arata ca pe urban, PRO TV Chisinau este al 3-lea cel mai urmarit post de televiziune in orele de maxima audienta, pe segmentul de populatie activa.

 

Audienta TV a fost masurata de IMAS, prin metoda Day-After Recall, in perioada 30 octombrie - 10 decembrie 2017. Studiul, realizat pe un esantion de 829 de persoane, are o marja de eroare de +/-3,4 la suta si a fost comandat de Ambasada Olandei si Ambasada Statelor Unite la Chisinau.

inprofunzime acasatv perfecte