S-au trezit cu havuz in casa in care locuiesc. Au patit-o locatarii unui bloc din capitala, dupa ce cladirea a fost conectata la caldura. O teava a cedat, iar apa fierbinte a tasnit si a inundat primul etaj. Specialistii de la Termoelectrica spun ca totul s-a intamplat din cauza ca administratia blocului nu a schimbat tevile la timp.

Publicat:25.10.2018, 16:16


“-Si cum sa ajung acasa? -Acolo sunt contoarele instalate de Union Fenosa.”

Aceste imagini au fost filmate aseara in scara unui bloc de locuit din sectorul Rascani al capitalei. S-a intamplat la scurt timp dupa ce cladirea a fost conectata la caldura. Locatarii spun ca sistemul de incalzire este vechi si ca nimeni nu l-ar fi reparat de ani buni.

“Eu am iesit aseara din casa si aici era apa, eu mam uimit deunde aici sa fie apa. Tevele acestea sunt vechi si au dat caldura, nu a controlat nimeni.”

“ Eu am venit aseara, cand s-a intampla asta. Sotia mi-a zis ca acolo s-a spart o teava,  mai mult nu stiu nimic.”

 Oamenii spun ca s-au speriat si ca le era teama sa intre in cladire.

“Am iesit cat am mai fost oleaca pe afara, am intrat inapoi sa vad ce e acolo, dar ma imi era frica ca era electricitate acolo.”

Specialistii de la Termoelectrica au fost abia astazi la fata locului si au depistat tevele care s-au spart. Acestia sustin ca nu ei sunt responsabili de ce s-a intamplat, ci administratia blocului, care nu ar fi avut grija sa schimbe tevele la timp.

Pe de alta parte, cei din administratie spun ca au facut toate procedurile necesare pana a fi conectata caldura, insa s-a produs o avarie. Problema a fost astazi solutionata, iar blocul a fost reconectat la caldura.