protv.md
Social
03 Feb 15:14

In februarie, ca in martie - o spun locuitorii capitalei care astazi au profitat de o dimineata insorita: au iesit in parc, s-au plimbat cu bicicletele si si-au facut poze - VIDEO

Parca am fi in mijloc de primavara. Spun oamenii care in aceasta dimineata au profitat de vremea buna si au iesit in parcuri. Au mers cu bicicletele, si-au facut poze, s-au plimbat cu copiii sau, pur si simplu, au stat pe banci, alintandu-se cu putinele raze de soare. Meteorologii anunta ca saptamana viitoare, insa, ne asteapta temperaturi mai scazute si chiar ninsori.
In februarie, ca in martie - o spun locuitorii capitalei care astazi au profitat de o dimineata insorita: au iesit in parc, s-au plimbat cu bicicletele si si-au facut poze - VIDEO

 

Vremea buna din prima parte a zilei i-a facut pe multi sa renunte la randurile de haine groase si sa iasa la plimbare prin parcuri. Iubitorii de sport s-au adunat in Parcul Valea Morilor, luandu-si bicicletele si skateboard-urile. 

 

“Super. “ 

 

“M-am uitat la vreme si am vazut ca va fi 12 grade si am iesit cu prietenii.  “

 

Unii si-au facut poze, pe fundalul lacului aproape dezghetat, iar altii au admirat privelistea, alindandu-se cu cele cateva raze de soare. 

 

“Iarna este minunata. Este un anotimp frumos. Am iesit sa ne plimbam, sa respiram  aer curat si sa ne bucuram.“

 

Si terenurile de joaca pentru copiii au fost invadate de cei mici. Parintii s-au bucurat ca pot petrece mai multe ore in aer liber. 

 

“Bine ca macar atata zapada a cazut iarna aceasta.“ 

 

Iar in Parcul Catedralei, picii s-au distrat hranind  porumbeii care se aduna acolo zilnic. Iarna a cam uitat de calendar, spun oamenii.  

 

Totusi, unii spun s-au cam intristat, deoarece si-au lasat saniutele acasa, in lipsa zapezii.

 

Multi spun ca le este dor de iernile geroase, cand stratul de omat era chiar de cativa metri. 

 

“Sa fie mai multa zapada, ca micutii sa se dea cu sania. Inainte erau ierni bune, iar acum copiii sar, alearga, dar fara rost. “

 

"A vrut sa mearga azi sa patineze, dar nu mai lucreaza patinoarul. Ne vom plimba cu bicileta, cu rolele. “ 

 

“Era sanius, era mai vesel pentru copii. “

 

Suada KARKOUKI, REPORTER PROTV: “Ar fi bine sa profitati de vremea buna din acest weekend, intrucat saptamana viitoare ne asteapta temperaturi ceva mai scazute. Meteorologii porgnozeaza minime de minus 8 grade, dar si ninsori incepand de joi. “

 

Potrivit sinopticienilor, vremea se raceste cu cel putin 7 grade, de luni. In nordul tarii, termometrele vor indica 0-3 grade, iar in centru pana la 4 grade. Noaptea, insa, se vor inregistra temperaturi negative.

inprofunzime acasatv perfecte