protv.md
Social
06 Jan 08:11

Emisiunea O Seara Perfecta este al doilea cel mai urmarit program de televiziune la ora sa de difuzare, printre femei. Datele sondajului - VIDEO

Emisiunea O Seara Perfecta este al doilea cel mai urmarit program de televiziune la ora sa de difuzare, printre femei. Asa arata datele studiului de audienta realizat de IMAS. De asemenea, show-ul de divertisment, lansat in aceasta toamna pe PRO TV, este unul dintre cele mai preferate de publicul tinta al postului, populatia cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.
Emisiunea O Seara Perfecta este al doilea cel mai urmarit program de televiziune la ora sa de difuzare, printre femei. Datele sondajului - VIDEO

 

Sondajul realizat de IMAS arata ca intre orele 17.45 si 19.00 emisiunea O Seara Perfecta este urmarita in medie de 3,7 la suta dintre femeile-telespectatori. Astfel, show-ul ocupa locul 2 in topul programelor cu cea mai mare audienta pe acest segment, dupa stirile Prime de la ora 18.00. O Seara Perfecta este urmata in clasament de un serial difuzat de RTR si o emisiune a postului Jurnal TV.

 

Emisiunea de divertisment O Seara Perfecta este difuzata, incepand cu luna septembrie, de PRO TV Chisinau, intre orele 16.00-17.00 si 17.45-19.00. Studiul IMAS mai arata ca pe total urban, PRO TV Chisinau este al 4-lea cel mai urmarit post de televiziune in orele de maxima audienta, si al 5-lea in clasamentul intregii zile.

 

Audienta TV a fost masurata de IMAS, prin metoda Day-After Recall, in perioada 30 octombrie - 10 decembrie 2017. Studiul, realizat pe un esantion de 829 de persoane, are o marja de eroare de +/-3,4 la suta si a fost comandat de Ambasada Olandei si Ambasada Statelor Unite la Chisinau.

 

inprofunzime acasatv perfecte