protv.md
Socant
16 Apr 09:33

Un adolescent din SUA a murit, dupa ce a ramas intepenit intre scaunele de la masina: "Spuneti-i mamei ca o iubesc, daca voi muri”

O poveste cutremuratoare vine din Statele Unite.Un adolescent a implorat ajutor, prin apeluri la numărul de urgenţă, după ce a rămas înţepenit între scaune în maşina familiei. Însă a fost găsit după câteva ore fără viaţă - nu de poliţie, ci de tatăl său.


Familia îndoliată, dar şi opinia publică, aşteaptă acum răspunsuri. Băiatul în vârstă de 16 ani din Cincinatti a murit “asfixiat din cauza comprimării pieptului” - arată raportul medicului legist.


Adolescentul a intrat în maşina familiei şi s-a întins să-şi ia echipamentul de tenis din spate, dar a rămas înţepenit intre scaune. Pentru că nu se putea mişca, nu a reuşit să ajungă la telefonul mobil. Dar cu ajutorul comenzii vocale a sunat la numărul pentru urgenţe.


Cum băiatul cerea ajutor, dispecerul a încercat să afle de unde sună adolescentul. După câteva minute, puştiul a sunat din nou. Înainte ca apelul să se încheie, băiatul a apucat să îi mai spună câteva cuvinte operatorului.

 

Adolescentul: “Probabil că nu mi-a mai rămas mult timp. Spuneţi-i mamei că o iubesc, dacă voi muri...”

 

 Poliţia a oprit cercetările după mai puţin de un sfert de oră. Anchetatorii spun că tatăl lui este cel care l-a găsit, până la urmă, folosind o aplicaţie pentru localizarea autoturismului. Trecuseră insă şase ore de la ultimul apel al băiatului.

 

Eliot Isaac, departamentul de Poliţie Cincinnati: “Acest tânăr a strigat după ajutor. Nu am fost capabili să transmitem această informaţie la poliţiştii de pe teren şi trebuie să aflăm de ce.”

 

 Chiar şi înainte de această tragedie - susţine primarul oraşului - au fost semnalate probleme legate de management şi supervizare, dar şi probleme tehnice, la dispeceratul pentru apleuri de urgenţă.

 

Angajatul care a preluat primul apel a fost suspendat. Iar colegul lui, care a răspuns la al doilea apel, rămâne în funcţie până la finalizarea investigaţiilor.

inprofunzime acasatv perfecte