protv.md
Politic
29 Dec 17:09

Renato Usatii vrea la Balti un referendum pentru demiterea sa. Nu ca isi doreste sa plece din functie, ci sa demonstreze guvernarii ca are sustinerea locuitorilor - VIDEO

Renato Usatii vrea la Balti un referendum pentru demiterea sa. Nu ca isi doreste sa plece din functie, ci sa demonstreze guvernarii ca are sustinerea locuitorilor. Usatii spune ca Pavel Filip nu a urmarit decat sa-i denigreze imaginea, atunci cand a trimis carabinerii sa evacueze gunoiul de la Balti. Premierul a refuzat sa comenteze.
Renato Usatii vrea la Balti un referendum pentru demiterea sa. Nu ca isi doreste sa plece din functie, ci sa demonstreze guvernarii ca are sustinerea locuitorilor - VIDEO

 

Renato USATII, LIDER PARTIDUL NOSTRU: “Stimati balteni, daca voi decideti ca eu sa plec, o sa spuneti asta la referendum si am inchis intrebarea.”

 

 Intr-o inregistrare video postata pe pagina sa de facebook, Renato Usatii spune ca isi doreste un referendum pentru a demonstra ca are sustinerea locuitorii din Balti. Iar Guvernul in frunte cu premierul, nu isi doreste decat sa-i denigreze imaginea. 

 

Renato USATII, LIDER PARTIDUL NOSTRU: “Domnule premier Filip, nu o sa vorbesc despre faptul ca ati fost ales ilegal. De ce acoperiti aceasta mafie? Nu va este rusine? Pavel Filip a aratat ca el are o inima mare.“

 

 Consilierii municipali din Balti nu au fost de gasit pentru a ne spune daca vor da curs solicitarii lui Usatii. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, referendumul privind revocarea din functie a primarului poate fi initiat cu votul majoritatii consilierilor alesi.

 

Ieri, dupa o sedinta speciala, premierul Pavel Filip a trimis mai multe autospeciale si carabinieri pentru a strange gunoiul din Balti. Deseurile nu mai fusesera evacuate de cateva zile din cauza firmei care a anuntat ca nu mai presteaza astfel de servicii. O reactie ironica a avut Mihai Ghimpu, care a spus ca nu mai e nevoie de primari, odata ce Guvernul le face pe toate.

 

Renato Usatii a plecat la Moscova in vara anului 2016, iar ulterior pe numele sau a fost emis un mandat de arest, fiind dat si in cautare internationala. Primarul de Balti este acuzat de procurori ca ar fi comandat omorul lui Gherman Gorbuntov.

inprofunzime acasatv perfecte