protv.md
Politic
22 Jun 12:44

Protestul din fata primariei s-a incheiat aproape de miezul noptii. Pe langa pancarte, manifestantii au adus cu ei si plapume, iar Dorin Chirtoaca un tort si un generator - VIDEO

Protestul de aseara din fata primarie s-a incheiat aproape de miezul noptii. Oamenii au adus cu ei plapume si, impreuna cu Andrei Nastase si lidera PAS, Maia Sandu au scandat impotriva deciziei de invalidare a alegerilor locale. Ei spun ca si in zilele urmatoare vor iesi in strada pentru a-si revendica votul din 3 iunie.
Protestul din fata primariei s-a incheiat aproape de miezul noptii. Pe langa pancarte, manifestantii au adus cu ei si plapume, iar Dorin Chirtoaca un tort si un generator - VIDEO

 

In timp ce magistratii de la Curtea de Apel decideau soarta alegerilor din Chisinau, in fata primariei, sustinatorii lui Andrei Nastase protestau.

 

Oamenii au cerut sa le fie respectat votul si ca judecatorii care au declarat nule alegerile, sa fie trasi la raspundere.

 

Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoaca a venit si ieri sa protesteze, doar ca de aceasta data cu un tort. 

 

Dorin CHIRTOACA, EX-PRIMAR DE CHISINAU: “Protest cu tortul dictaturii. Anularea alegerilor reprezinta picatura care a umplut paharul sau "cireasa otravita" de pe tortul dictaturii. Cu siguranta, va veni ziua cand Plahotniuc va fi obligat sa "savureze" aceasta dictatura pe care acum o baga pe gat cetatenilor RM.”

 

Dupa cateva ore de protest, lidera PAS, Maia Sandu a anuntat multimii decizia Curtii de Apel de a declara scrutinul nevalid.

 

Apoi, in fata primariei a venit si primarul ales, Andrei Nastase.

 

Iar cand s-a innoptat, responsabilii de la primarie au refuzat sa aprinda lumina. Insa, fostul primar, Dorin Chirtoaca a gasit o solutie – a adus un generator.

 

In timpul mitingului nu doar s-au scandat lozinci, dar si s-au cantat melodii patriotice. Si Andrei Nastase a fredonat cateva versuri.

 

Si pentru ca protestul a durat pana la miezul noptii, oamenii si-au adus plapume de acasa si le-au asternut in fata primariei.

 

Oamenii spun ca vor manifesta si in zilele urmatoare.

inprofunzime acasatv perfecte