protv.md
Politic
16 Nov 10:44

Igor Dodon si Andrei Nastase - printre cei mai populari politicieni. Maia Sandu ocupa locul trei, fiind urmata de premierul Pavel Filip. Sondaj IRI

Rezultatele unui sondaj IRI arata ca presedintele Igor Dodon si liderul PPDA, Andrei Nastase, sunt cei mai populari politicieni din tara noastra.
Dodon se bucura, potrivit studiului, de increderea a 27% dintre cei intervievati. Pe locul doi in acest clasament e Andrei Nastase - cu 14%, pe trei - Maia Sandu cu 13%, fiind urmata de premierul Pavel Filip si liderul PD Vlad Plahotniuc - cu cate 6 la suta fiecare. Pe urmatoarele locuri sunt clasati: Zinaida Greceanii, Ilan Sor si Vladimir Voronin – cu cate 4%.


Sondajul mai arata ca 3% dintre respondenti au incredere in Renato Usatii, iar 2% in Irina Vlah, Ion Ceban si Andrian Candu. 

 

 

Studiul a fost realizat de Baltic Surveys/The Gallup Organization, in perioada 11 septembrie – 16 octombrie 2018, pe un esantion de 1503 persoane, si are o marja de eroare de 2,5 la suta. Sondajul a fost finantat de USAID.

inprofunzime acasatv perfecte