Insotit de un grup de socialisti, Igor Dodon a mers din nou sa se roage pe muntele Athos. Acesta s-a laudat pe facebook unde a postat si o poza. La fel ca si anul trecut cei care-l insotesc sunt imbracati la fel, in maiouri si chipiuri albe. Doar ca de aceasta data imprimeul este altul.

Publicat:12.08.2018, 07:53


Un alai de socialisti imbracati in alb, dar si fiul cel mai mare il insotesc pe Igor Dodon in pelerinajul sau pe Muntele Athos. In loc de "Iubesc Moldova" in acest an pe maiouri este  scris sloganul de campanie a lui Dodon, “Moldova are viitor.” Presedintele insa a adoptat o alta tinuta. Primul popas l-au facut la o manastire unde unul dintre ctitori ar fi Stefan cel Mare. 

“Noi venim sa obtinem forte pentru a face fata provocarilor cu care ne ciocnim in RM. “

Dodon a facut referire si parlamentarele care vor avea loc in 6 luni. 

“Am luat o icoana care vrem sa mearga prin toate manastirile pe urma va fi instalata in cladirea presedintiei, care acum se repara.”

Si daca icoana va fi adusa inapoi, acolo pe munte socialistii au lasat vin moldovenesc si cateva covoare, oferite in dar manastirii. Presedintele spune ca in 2-3 zile va vizita 10 manastiri. In timpul viziei de anul trecut Igor Dodon a postat o multime de fotografii pe pagina sa de facebook: cum a urcat muntii, a urcat pe tron, a ingenunchiat in biserici si s-a rugat la icoane. De unele poze internautii au facut haz, precum si de mesajul neinteles. Atunci, Dodon a precizat ca in timp ce ridica muntii tastele de la telefonul sau, care ar fi fost in rucsac s-ar fi apasat involuntar. Este al treilea an la rand in care Igor Dodon merge in vacanta pe Muntele Athos.

Pe Instagram-ul ProTv Chisinau gasiti imaginile momentului din Moldova, dar si din lume!

 


Postarea facuta cu putin timp in urma: