protv.md
Politic
14 Nov 20:23

Iata cum va arata buletinul de vot pentru referendumul de revocare a primarului general Dorin Chirtoaca. Ceban: "Toti intreaba cum arata buletinul. Asa" - FOTO

Ion Ceban a postat pe facebook modelul unui buletin de vot pentru referendumul de revocare a primarului general Dorin Chirtoaca, care va avea loc la data de 19 noiembrie.


Ion Ceban: "Toti intreaba cum arata buletinul.Asa. Daca vrei sa decizi TU soarta capitalei.Daca vrei sa decida altcineva pentru tine, stai acasa."

 

 


Desi la intrebarea formulata in buletin, "sustineti revocarea primarului general al municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca?", raspunsul ar fi fost "Da" sau "Nu", aici pe buletin apare raspunsul "Pentru" sau "Contra". 

Comisia Electorala Centrale a anuntat ca de maine incepe tiparirea buletinelor de vot.

 

Pentru ca Dorin Chirtoaca sa fie demis din functie prin referendum, impotriva trebuie sa voteze 163.571 de persoane, adica tot atatia oameni cat l-au sustinut in scrutinul din 2015, plus un vot. Iar pentru ca plebiscitul sa fie validat, la sectii trebuie sa se prezinte 33 la suta din alegatorii din municipiu.

inprofunzime acasatv perfecte