Dorin Chirtoaca isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. La ce cei 40 de ani, fostul edil este cu gandul la primarie. Spune ca cel mai mult si-ar dori sa duca pana la capat proiectele incepute. Colegii de partid l-au felicitat pe Chirtoaca, pe Facebook.

Publicat:09.08.2018, 16:42


Pe Dorin Chirtoaca nu l-am gasit astazi nici acasa, nici la telefon. Vecinii insa au tinut sa-i transmita urari fostului primar.

“Multa sanatate.”

“Sa prinda la minte.”

De ziua sa a fost la o inmormantare. Asta a scris intr-un mesaj pe Facebook fostul edil. Chirtoaca spune ca la cei 40 de ani si-ar fi dorit sa duca pana la capat munca de 10 ani si proiectele incepute la primarie.

Mihai Ghimpu si-a felicitat nepotul pe Facebook, urandu-i succes pentru unire. Mihai Ghimpu nu a ezitat sa-l laude, scriind ca fostul primari i-a invins pe toti cei care au incercat sa schimbe directia europeana, prin lupta politica.

Astazi, mai toti colegii l-au felicitat pe Facebook. Dorin Chirtoaca s-a nascut la Colonita si a castigat trei mandate de primar. La sfarsitul lunii mai, anul trecut, a fost retinut in dosarul parcarilor cu plata, fiind cercetat pentru trafic de influenta si corupere pasiva.

El se declara nevinovat. In februarie curent Dorin Chirtoaca si-a dat demisia din functia de primar general al capitalei, iar pe 20 mai au fost organizate alegeri locale noi. Chirtoaca nu a participat la scrutin.