protv.md
Politic
23 Apr 16:10

Candidatul Partidului Democratia Acasa, indeamna formatiunile de dreapta sa creeze un program unic pentru alegerile din mai si sa-l sustina pe cel care va ajunge in turul doi - VIDEO

Candidatul Partidului Democratia Acasa, indeamna formatiunile de dreapta sa creeze un program unic pentru alegerile din 20 mai si sa-l sustina pe cel care va ajunge in turul doi. Vasile Costiuc sustine ca acest pas trebuie facut pentru ca, altfel, electoratul, dezamagit de partidele proeuropene, ar putea sa nu iasa la vot.
Candidatul Partidului Democratia Acasa, indeamna formatiunile de dreapta sa creeze un program unic pentru alegerile din mai si sa-l sustina pe cel care va ajunge in turul doi - VIDEO

 

Vasile COSTIUC, CANDIDAT DEMOCRATIA ACASA: "Sa punem in discutie programele politice, iar in rezultat sa avem un program unic de administrare a Chisinaului si subsemnat de toti candidatii.”

 


Vasile Costiuc spune ca va trimite personal  invitatii tuturor partidelor de dreapta, astfel ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa se aseze la masa de negocieri. 

 

Vasile COSTIUC, CANDIDAT DEMOCRATIA ACASA: "Nu ne vom retrage in favoarea unui candidat, dar avem sanse sa il sustinem pe  acest candidat.”

 

Costiuc sutine ca si democratii au un candidat pentru carma primariei - Silvia Radu. Asa ca a invitat-o si pe ea la discutii.

 

Vasile COSTIUC, CANDIDAT DEMOCRATIA ACASA: "Ea se indentifica cu electoratul de dreapta. Atunci sa vina. Pun la indoiala ca trustul ii va da voie sa vina, dar daca ar veni ar fi un fenomen. Nu vreau sa cred ca cineva va vota candidatul partidului democrat.”

 

Consilierul Silviei Radu ne-a spus ca va veni ulterior cu un raspuns la declaratia lui Vasile Costiuc. Candidatul PL, Valeriu Munteanu ne-a spus ca alegatorii trebuie sa decida cui dau votul, iar Maxim Braila de la Partidul Popular si Andrei Munteanu de la Partidul Societatii Progresiste au declarat  ca vor lua o decizie dupa ce vor discuta acesta propunere la partid. In schimb, este gata sa se aseze la masa de negocieri Alexandra Can, candidata PNL.

 

Andrei Nastase de la PPDA, sustinut de PAS si PLDM, Victor Stratila de la Partidul Verde Ecologist si Constantin Codreanu nu au fost de gasit pentru a comenta.

 

Pentru fotoliul de primar al capitalei vor mai lupta socialistul Ion Ceban, Reghina Apostolova de la Partidul Sor, Alexandr Rosco inaintat de Partidul Casa Noastra Moldova si Alexandru Matu, reprezentantul partidului Ruso-Slavean.

 

Alegerile locale in Chisinau vor avea loc pe 20 mai, dupa ce Dorin Chirtoaca si-a dat demisia. Urmatorul primar va ocupa functia timp de un an. 

inprofunzime acasatv perfecte