protv.md
International
10 Feb 17:44

Un protest cu aproape 200 de mii de oameni a avut loc la Roma. Manifestantii sunt nemultumiti de politicile antiimigratie promovate de guvern - VIDEO

Un protest cu aproape 200 de mii de oameni a avut loc la Roma. Manifestantii sunt nemultumiti de politicile antiimigratie promovate de guvern. Protestatarii au marsaluit pe strazile capitalei italiene cerand ca vocile sindicatelor sa fie ascultate.
Un protest cu aproape 200 de mii de oameni a avut loc la Roma. Manifestantii sunt nemultumiti de politicile antiimigratie promovate de guvern - VIDEO

 

Mai multe sindicate au facut apel la organizarea acestui protest pentru a atrage atentia asupra inegalitatii, somajului si a rasismului sub conducerea actualului guvern de la Roma, venit la putere anul trecut.

 

„Vrem ca guvernul sa inteleaga ca ceea ce a facut pana acum nu este suficient. Sunt necesare eforturi suplimentare pentru lucratori, pentru pensionari, pentru tineri.”

 

„Speram ca in cele din urma, partidele sa se convoace pentru a pune in discutie problema dezvoltarii, cea a investitiilor si a oportunitatilor de munca care pot fi create, facand alegerile potrivite.”

 

Autoritatile nu au publicat cifre oficiale privind participarea la miting, dar presa locala a relatat ca la proteste ar fi luat parte pana la 200.000 de oameni.AMBIANTAGuvernul populist al Italiei - format din Miscarea Cinci Stele si Liga, de extrema dreapta - a nemultumit multi italieni cu politicile sale antiimigratie si cu alte politici controversate. 

inprofunzime acasatv perfecte