protv.md
International
10 Aug 08:31

Un barbat din Noua Zeelanda a filmat in secret 34 de femei sub dus, cu camere ascunse in sticle de sampon

Un barbat din Noua Zeelanda a pledat vinovat pentru filmarea in secret a 34 de femei, sub dus, cu camere ascunse in sticle de sampon, relateaza BBC.

 

Cele 34 de femei au fost invitate ale bărbatului în pensiunea sa, între decembrie 2017 şi februarie 2018. Bărbatul a recunoscut că le-a filmat goale, sub duş, pe victime. În total au fost 219 înregistrări publicate apoi pe site-uri pentru adulţi unde scria şi informaţii personale despre femei, scrie BBC.

 

Victimele aveau sub 30 de ani iar pe înregistrările realizate în secret le apăreau şi feţele. Camerele erau ascunse în sticle false de şampon şi încă nu se ştie dacă acestea au fost cumpărate online sau erau dispozitive improvizate.

 

Femeile au stat în pensiunea bărbatului între o noapte şi 2 săptămâni şi după ce au fost identificate de poliţie s-au arătat şocate, ruşinate şi înfuriate de acţiunile bărbatului.

 

Poliţia din Noua Zeelandă a şters de pe internet clipurile. Avocatul bărbatului a cerut la tribunal ca numele clientului său să nu fie făcut public pentru că are o soţie bolnavă de inimă iar vestea îi poate înrăutăţi sănătatea.

 

Bărbatul îşi va afla sentinţa în luna octombrie 2018 iar pedeapsa maximă este de 14 ani de închisoare.

inprofunzime acasatv perfecte