protv.md
International
12 Oct 08:21

Romanul acuzat ca a ucis o belgianca s-a filmat si si-a facut selfie cu victima sa aflata in agonie

Tanarul, in varsta de 23 de ani, din Salcea, judetul Suceava, care este acuzat ca a violat si omorat o tanara pe o plaja din Belgia, s-ar fi filmat si facut selfie cu victima aflata in agonie.

 

Anchetatorii belgieni au găsit în telefonul lui o filmare în care individul apare alături de victima sa aflată în agonie. Chiar şi aşa, suceveanul nu recunoaşte crima, el spunând că doar a violat-o pe femeie, relatează suceavanews.ro.

 

Într-un clip recuperat din telefon, acesta o filma pe tânăra care îsi trăia ultimele clipe, în timp ce el explica ce leziuni i-a provocat.

 

Individul a fost pus sub acuzare de autoritatile judiciare belgiene pentru uciderea unei tinere in varsta de 27 de ani. In ianuarie, cand s-a petrecut fapta, belgienii au fost in stare de soc, mai cu seama ca totul s-a petrecut intr-un oras statiune la Marea Nordului, frecventata de oameni bogati.

 

Cadavrul tinerei a fost gasit pe plaja, iar apoi a urmat o ancheta complexa, in care 15 persoane au fost suspectate. In final, probele, inclusiv cele ADN, au dus la acest tanar. 

 

Sursa: suceavanews.ro Pro TV

inprofunzime acasatv perfecte