protv.md
International
14 Jun 10:45

Rasturnare de situatie in cazul tinerei romance, injunghiata mortal in Germania. Marturia parintilor - VIDEO

Rasturnare de situatie in cazul adolescentei romance care a fost injunghiata mortal, luni, in orasul german Viersen, situat in apropiere de Düsseldorf.Poliţia din Viersen a reţinut iniţial un bărbat turc în vârstă de 25 de ani suspectat că a ucis-o pe Iulia, o fată de 15 ani, de origine română. Acesta a fost ulterior eliberat iar poliţia a reţinut un al doilea suspect care este chiar fostul prieten al victimei, scrie stirileprotv.ro.

 

Tabloidul Bild scrie că în prezent principalul suspect este Matyu K., un adolescent în vârstă de 17 ani, bulgar de origine.

 

Potrivit presei germane, adolescentul s-a predat poliţiei, însoţit de un avocat. Matyu K. locuia împreună cu părinţii săi în Viersen şi, potrivit prietenilor Iulianei, dar pe care cunoscuţii o numeau Iulia, ar fi avut o relaţie cu aceasta timp de peste doi ani.

 

 

Victima s-a fi despărţit de el de curând din cauza drogurilor susţin părinţii fetei. Matyu se afla deja în atenţia poliţiei germane pentru trafic de droguri, furturi, atacuri şi conducerea unui vehicul fără permis.

 

”A fost impreuna cu el aproape doi ani. S-au despărţit pentru ca facea trafic cu droguri” a povestit tatăl fetei.

 

Potrivit Bild, suspectul a publicat pe Facebook în februarie un mesaj, decoarat cu inimioare, în care o numea pe Iulia ”singura (femeie) pentru el”.

 

 

Sursa: Bild

inprofunzime acasatv perfecte