protv.md
International
16 Apr 14:07

Panica la bordul unui avion care a incercat sa aterizeze pe furtuna. Pasagerii au „tipat, plans si vomitat”

Pasagerii unui zbor al companiei Sowthwest Airlines au trecut prin clipe de cosmar, dupa ce pilotul a incercat sa aterizeze pe un aeroport din orasul american New Orleans in timpul unei furtuni.

 

Astfel, oamenii au „ţipat, plâns şi vomitat”, iar unii au trimis chiar şi mesaje de rămas-bun apropiaţilor.

 

Incidentul a avut loc, sâmbătă, când aeronava a fost prinsă în mijlocul unei furtuni, după ce a decolat de pe aeroportul din Fort Lauderdale, Florida, informează Newsweek.

 

„Am crezut că ne vom prăbuşi. Erau oameni care ţipau, oameni care plângeau. Însoţitoarele de zbor ţipau la microfon să ne strângem cât putem de mult centurile de siguranţă, iar eu mi-am luat rămas-bun de la familie printr-un SMS. Nu înţeleg cum se poate ca Sowthwest Airlines să îi pună pe toţi în această situaţie”, a spus reporterul Lauren Bale, care a fost la bordul aeronavei, pentru Daily Mail.

 

Un alt pasager, Marie Wary, a mărturisit că a simţit că o să moară şi că a văzut cel puţin un pasager vomitând.

 

După ce pilotul a încercat să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Armstrong din New Orleans, avionul a fost redirecţionat spre Panama City, Florida, unde a realimentat şi şi-a continuat zborul, iar în cele din urmă a ajuns în siguranţă la destinaţie.

 

„Prioritatea noastră de top este siguranţa. Zborul dinspre Fort Lauderdale spre New Orleans a ajuns cu aproximativ patru ore întârziere, din cauza unei furtuni care s-a abătut peste New Orleans”, au explicat reprezentanţii companiei.

inprofunzime acasatv perfecte