protv.md
International
13 Feb 09:59

Nora lui Trump, dusa la spital dupa ce a deschis un plic cu un praf alb neidentificat

Vanessa Trump, sotia lui Donald Trump Jr., si alte doua persoane au fost duse la spital, luni, dupa ce femeia a deschis un plic continand un praf alb neidentificat care, ulterior, s-a stabilit ca nu este periculos, au precizat oficiali din New York.

 

“Substanţa a sosit prin poştă, pentru Donald Trump Jr.”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din New York, Carlos Nieves, conform Reuters, scrie Agerpres.

 

Vanessa Trump a fost spitalizată după ce s-a plâns de o stare de greaţă ca urmare a expunerii, au spus oficiali din New York.

 

În total, trei pacienţi din locuinţă au fost transportaţi la New York-Presbyterian/Weill Cornell Medical Center pentru evaluări suplimentare, a relevat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Pompieri, Sophia Kim.

 

Între cei trei se află şi mama Vanessei Trump, deşi ea nu a acuzat simptome, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Autorităţile americane au fost în alertă în privinţa trimiterii de scrisori cu un praf alb în interior încă din 2001, când plicuri contaminate cu antrax au fost expediate către media şi parlamentari, ucigând cinci oameni.

 

Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump, a intrat în atenţia publicului pentru rolul său în întâlnirile din 2016 cu o avocată rusă şi cu alte persoane, întâlniri în cursul cărora campaniei lui Trump i-au fost oferite informaţii care puteau să îi dăuneze rivalei democrate a acestuia, Hillary Clinton.

 

Sursa: Agerpres

inprofunzime acasatv perfecte