protv.md
International
17 May 15:31

Meghan Markle a confirmat ca tatal ei nu va veni la nunta

Meghan Markle, care se va marita cu printul Harry sambata, confirma ca tatal ei, Thomas Markle, nu va fi prezent la nunta.“Din nefericire, tatăl meu nu va veni la nuntă”, a anunţat viitoarea mireasă într-un comunicat difuzat joi de palatul Kensington, relatează AFP, Reuters şi DPA.

 

Thomas Markle, care trăieşte în Mexic, a fost operat miercuri la inimă şi, potrivit site-ului american TMZ, va avea nevoie de timp pentru a se reface. El ar fi trebuit să-şi conducă fiica la altar la ceremonia de sâmbătă din capela St George a castelului Windsor.
“Din nefericire, tatăl meu nu va participa la nuntă. Am avut mereu grijă de tatăl meu şi sper că i se poate da spaţiul de care are nevoie pentru a se concentra asupra sănătăţii lui”, a precizat Meghan Markle în comunicatul citat.

 

“Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care au oferit mesaje generoase de susţinere. Vreau să ştiţi cât de nerăbdători sunt eu şi Harry să împărtăşim această zi cu voi sâmbătă”, a mai menţionat ea în comunicat.


Nunta lui Harry cu Meghan va fi o fastuoasă ceremonie britanică, care cel mai probabil va atrage o audienţă uriaşă în lume.

 

Susţinătorii monarhiei speră că uniunea unuia dintre cei mai populari membri ai familiei regale cu o strălucitoare actriţă americană, o femeie divorţătă cu un tată alb şi o mamă afro-americană, va revigora monarhia britanică.

 

Totuşi, planificarea pregătită cu atenţie a ceremoniei a fost umbrită de confuzia privind prezenţa sau nu la ceremonie a tatălui miresei, comentează Reuters.

 

Mama actriţei, Doria Ragland, instructoare de yoga şi lucrătoare socială, a ajuns în Marea Britanie şi ar urma să se întâlnească joi cu regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, şi cu prinţul consort Philip, de 96 de ani.

inprofunzime acasatv perfecte