protv.md
International
09 Nov 10:38

Fiii celui mai notoriu traficant de droguri au inceput sa vaneze martorii. Scene socante la procesul lui El Chapo

El Chapo conduce un imperiu de 9 miliarde dolari.

 

Procesul celui mai mare traficant de droguri din istorie a inceput in New York. Acesta este acuzat de zeci de crime, de conducerea unui imperiu al drogurilor si de foarte multe infractiuni, la care, culmea, a pledat nevinovat.

 

El Chapo incearca sa scape fara o pedeapsa prea aspra, si apeleaza la toate metodele pentru a reusi. Principala tactica a traficantului a devenit intimidarea martorilor, si chiar uciderea acestora.

 

Fiii lui El Chapo sunt inca in libertate si au inceput o adevarata campanie de vanare a martorilor prezenti in acest proces, si a caror identitate se stie. Judecatorul care se ocupa de caz a ordonat relocarea martorilor si a familiilor acestora, pentru a scapa de violentele interlopilor.

 

Anuntul a starnit rumoare in sala de judecata, avocatul lui El Chapo acuzand procurorii ca incearca sa ii strice imaginea clientului sau, insa judecatorul a motivat prin faptul ca "exista informatii ca cei din cartelul Sinaloa cauta martorii implicati in proces, iar acestia au resursele si indemanarea necesare sa recurga la violente".

inprofunzime acasatv perfecte