protv.md
International
11 Feb 15:21

E oficial: fostul cuplu prezidential al Mexicului divorteaza

Dupa tot felul de speculatii privind mariajul lor, acum este oficial. Fosta prima doamna a Mexicului, Angelica Rivera, divorteaza de ex-presedintele Enrique Pena Nieto.

 

De foarte mult timp circulau zvonuri conform cărora căsnicia dintre fostul preşedinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, şi partenera sa de viaţă, actriţa de telenovele Angelica Rivera, nu ar fi deloc pe roze, cei doi aflându-se în pragul divorţului. Iată că acum separarea celor doi este oficială. Anunţul a fost făcut chiar de fosta primă doamnă a Mexicului, Angelica Rivera. „Regret această situaţie dureroasă pentru mine şi pentru copiii mei. De aceea am luat decizia de a divorţa. Soţului meu i-am dăruit întotdeauna dragostea mea, timpul meu şi efortul de a-mi face datoria ca soţie, prietenă şi mamă. Astăzi, toată energia mea, forţa şi dragostea mea se concentrează pe a fi o mamă cât mai bună, în a-mi recupera viaţa şi cariera”, a anunţat Angelica Rivera în mediul online.

 

De altfel, din 7 septembrie 2018, Pena Nieto a renunţat să mai poarte verigheta, iar în data de 27 noiembrie, data aniversării lor de nuntă, niciunul nu a mai postat vreun mesaj legat de mariajul lor, aşa cum făceau înainte. Recent, ex-preşedintele Mexicului a fost surprins la Madrid în compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz.

 

Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani şi a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiţă de patru ani. Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling.

 

Frumuseţea şi graţia ei au atras atenţia producătorilor şi, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela „Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele. Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela „La Duena” (Stăpâna). În anul 2010, Angelica Rivera s-a căsătorit cu Enrique Pena Nieto, fostul preşedinte al Mexicului.

inprofunzime acasatv perfecte