protv.md
International
13 Feb 16:35

E aglomeratie mare in aceste zile in garile si aeroporturile din China. Se apropie Anul Nou, asa ca oamenii parasesc marile orase si se grabesc sa ajunga acasa - VIDEO

E aglomeratie mare in aceste zile in garile si aeroporturile din China. Se apropie Anul Nou, asa ca oamenii parasesc marile orase si se grabesc sa ajunga acasa. Intre timp, localnicii organizeaza tot felul de festivitati care marcheaza intrarea in noul an, cel al Cainelui.
E aglomeratie mare in aceste zile in garile si aeroporturile din China. Se apropie Anul Nou, asa ca oamenii parasesc marile orase si se grabesc sa ajunga acasa - VIDEO

 

Spiritul sarbatorilor se simte deja in China, chiar daca mai sunt trei zile pana la Anul Nou. Principalele atractii din marile orase sunt expozitiile de lampioane colorate, care creeaza o atmosfera feerica in timpul noptii. 

 

Si chinezii de peste hotare se pregatesc sa sarbatoreasca intrarea in noul an. La Roma, localnicii s-au adunat in centrul orasului pentru a urmari parada spectaculoasa organizata de comunitatea chineza.

 

”Show-ul este mai impresionant decat anul trecut. Este frumos.”

 

“Imi place ca Anul Nou chinezesc este sarbatorit in Italia.”

 

 Si chinezii din Argentina, sarbatoresc in ajun de Revelion, conform traditiei. Au fost organizate targuri de mancare, concerte si celebrul dans al dragonului.

 

Intre timp, milioane de oameni sunt in drum spre casa, iar garile si aeroporturile devin adevarate furnicare. Pentru chinezi este foarte important ca de Anul Nou sa fie alaturi de familie.

 

”Pentru chinezi, Anul Nou este cea mai importanta sarbatoare din an. Toata lumea se intoarce acasa pentru a petrece timpul impreuna cu familia. Este o perioada minunata.”

 

 Vineri chinezii vor sarbatori intrarea in anul Cainelui.

inprofunzime acasatv perfecte