protv.md
International
11 Feb 18:16

Crima oribila la un liceu din Belarus. Un elev al clasei a zecea a injunghiat mortal o profesoara si pe un coleg de-al sau. Alti doi elevi au fost raniti - VIDEO

Crima oribila la un liceu din Belarus. Un elev al clasei a zecea a injunghiat mortal o profesoara si pe un coleg de-al sau in aceasta dimineata. Alti doi elevi au fost raniti, iar atacatorul a fugit imediat ce a savarsit crima. El a fost retinut dupa cateva ore de cautari. Ce a stat in spatele actiunilor sale insa, deocamdata nu se stie.
Crima oribila la un liceu din Belarus. Un elev al clasei a zecea a injunghiat mortal o profesoara si pe un coleg de-al sau. Alti doi elevi au fost raniti - VIDEO


Crima s-a produs la un liceu din localitatea Stolbti, care se afla la aproximativ 70 de kilometri de capitala Minsk.

 

Potrivit presei locale, agresorul, elev in clasa a zecea a venit astazi la scoala inarmat cu un cutit cu care a injunghiat-o mortal pe profesoara sa de istorie in varsta de 53 de ani. Doi colegi de-ai sai, care au intervenit pentru a-l opri au fost si ei raniti. Individul nu s-a oprit aici.

 

Serghei KABAKOVICI, REPREZEN AL COMITETULUI BELARUS DE INVESTIGATII: "Dupa asta, el a iesit din clasa si a intrat intr-o clasa vecina. El l-a injunghiat mortal si pe un elev din clasa 11-a."

 

Agresorul a fugit sarind de la etajul doi al cladirii. Oamenii legii l-au retinut dupa doua ore de cautari. Identitatea, dar si motivul atacului nu au fost deocamdata anuntate de oamenii legii.

 

Cu o zi inainte de a savarsi crima, tanarul si-a sters conturile de pe retelele de socializare. Comitetul de Investigatii din Belasrus a deschis un dosar penal pe acest caz. Astfel de incidente sunt foarte rare in fosta republica sovietica, situata la frontiera Uniunii Europene, si condusa in mod autoritar de presedintele Aleksandr Lukasenko din 1994. 

inprofunzime acasatv perfecte