protv.md
International
16 Apr 12:56

Comoara gasita in masina unui bulgar, oprita la frontiera. Cat aur avea - FOTO

Politistii de frontiera au descoperit, intr-un autoturism condus de un bulgar, 557 grame aur si 520 pachete de tigari, pe care barbatul a incercat sa le introduca ilegal in Romania.

 

Comunicatul Poliţiei de Frontieră

 

În data de 15.04.2018, în jurul orei 08.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, în cooperare cu lucrători din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti, au selectat pentru control, pe sensul de intrare în ţară, un autoturism condus de cetăţeanul bulgar A.S., în vârstă de 44 de ani.

 

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajele cetăţeanului bulgar, 520 pachete cu ţigări, iar în trusa de scule a autoturismului, diverse bijuterii din aur, în greutate totală de 557 grame.

 

La cercetări şoferul a declarat că ţigările şi metalul preţios îi aparţineau şi urma să le transporte în state din vestul Europei pentru a le comercializa.

 

Bunurile, în valoare totală de 98.750 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

inprofunzime acasatv perfecte