protv.md
International
14 Jun 10:57

Cazul adolescentei de 14 ani, care ar fi moldoveanca, gasita moarta langa o cale ferata din Germania. Ce arata rezultatele autopsiei. De la ce a pornit cearta dintre ea si principalul suspect si cum ar fi ajuns sa o ucida

Politistii criminalisti si procurorii germani sunt in fierbere de doua saptamani, atunci cand a fost descoperit langa o cale ferata corpul neinsufletit al adolescentei de 14 ani, care ar fi moldoveanca. A fost efectuata autopsia, iar rezultatele acesteia confirma versiunea initiala a autoritatilor. Fata a fost violata de mai multe ori, iar ulterior a fost ucisa in bataie.

 

Potrivit presei straine, rezultatele autopsiei arata ca adolescenta a fost violata de catre principalul suspect, imigrantul irakian in varsta de 20 de ani. Ulterior, acesta a batut-o, pana cand fata si-a dat ultima suflare.

 

Dupa crima, individul a fugit din Germania, insa a doua zi a fost retinut in Kurdistanul irakian si extradat autoritatilor germane.

 

Audiat de procurori, principalul suspect le-a spus ca erau prieteni, cu victima, si ce se aflau impreuna intr-o excursie.

 

Ulterior, pe fondul consumului de alcool si droguri, s-au certat, iar el ar fi lovit-o de cateva ori peste fata. Suparata, fata a amenintat ca va chema politia. Astfel, in acel moment, individul a violat-o si a omorat-o in bataie.

 

Adolescenta de 14 ani, care ar fi moldoveanca, a fost declarata disparuta in luna mai. Miercuri, 6 iunie, corpul ei a fost gasit in apropierea centrului de refugiati unde a locuit principalul suspect, imigrandul irakian.

 

Adolescenta era evreica, dar politia a spus ca nu exista nicio dovada ca religia ei a fost un motiv pentru a comite crima.

 

Suspectul de 20 de ani a ajuns in Germania in 2015 impreuna cu parintii sai si cu cinci frati. Tot in acelasi an, cererea de azil a fost refuzata si toti urmau sa fie deportati. Cu toate acestea, Bashar a obtinut un permis de sedere temporara in timp ce a asteptat ca apelul sau sa fie audiat.

 

Individul a ajuns in vizorul politiei dupa mai multe incidente violente, printre care jaf, posesia unui cutit si lupta. El a fost, de asemenea, alaturi de alte persoane, suspectat de asaltarea sexuala a unei fete de 11 ani care locuia in acelasi adapost pentru refugiati.

 

VEZI SI: Cel de-al doilea suspect care a fugit din Germania, dupa omorul adolescentei de 14 ani, care ar fi moldoveanca, a fost retinut in Irak. Unde a fost vazuta fata, ultima data, in viata. Detalii despre crima care a ingrozit Europa

 


VEZI SI: Crima care a ingrozit Germania. Deputatii din Bundestagul de la Berlin au tinut un minut de reculegere in memoria adoloscentei de 14 ani, care ar fi moldoveanca, gasita ucisa langa o cale ferata: "Sa pastram tacere" - VIDEO

inprofunzime acasatv perfecte