protv.md
International
12 Jul 11:26

Actrita de filme pentru adulti care sustine ca a avut o relatie cu Trump, arestata in Ohio. Care a fost motivul

Actrita de filme pentru adulti Stormy Daniels, care a declarat ca in 2006 a avut o relatie cu actualul presedinte american Donald Trump, a fost arestata intr-un club de striptease din statul Ohio, in ceea ce avocatul ei sustine ca este o inscenare.Daniels, pe numele ei real Stephanie Clifford, a fost arestată într-un club din oraşul Columbus (statul Ohio) pentru că i-a permis unui client să o atingă ‘de o manieră nonsexuală’ în timp ce ea se afla pe scenă, a scris pe Twitter avocatul actriţei, Michael Avenatti.

 

El a adăugat că Daniels a fost arestată în timpul unei înscenări. ″Aceasta a fost o înscenare şi ceva cu motivaţie politică. Miroase a disperare. Vom combate toate aceste acuzaţii stupide″, a menţionat avocatul, care a precizat că se aşteaptă ca Stormy Daniels să fie eliberată pe cauţiune şi să fie acuzată de infracţiune pentru că a permis atingerea sa.

 

Daniels a spus că în 2006 a avut relaţii sexuale cu Donald Trump şi că avocatul personal al acestuia, Michael Cohen, i-a plătit 130.000 de dolari pentru a păstra secretul asupra acestei relaţii, cu puţin timp înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA din 2016. 

 

Sursa: Agerpres

inprofunzime acasatv perfecte