Ce conteaza pentru tine cel mai mult ca sa te bucuri din plin de comunicare? Sa ai cat mai multe minute, trafic de date inclus in abonament sau poate sa comunici nelimitat cu toti cei dragi ai tai? Cu abonamentele Unite le ai pe toate.

Publicat:13.08.2018, 10:24

De aceea, ia-ti prietenii si treceti la Unite, sau daca esti deja abonat Unite invita-ti familia, rudele, cunoscutii si noi va oferim la fiecare câte 15 GB bonus de bun venit în retea si cele mai mici preturi în rate pentru smartphone-uri de top.

Comunicarea e placuta atunci când ai libertatea sa le faci pe toate. Cu abonamentele Unite singuri alegi ce sa consumi, minute, MB sau SMS. Primesti cel mai mult trafic de date inclus în pachet, vorbesti nelimitat cu cei din reteaua Unite si Moldtelecom si îti iei cele mai populare smartphone-uri la cele mai  mici preturi în rate.

La doar 100 lei pe luna, primesti 500 minute spre apeluri nationale sau 10 GB, nelimitat în reteaua Unite si Moldtelecom, iar pentru invitarea unui prieten în retea – câte 15 GB bonus fiecare. În plus, ai un super pret în rate pentru smartphone-uri de top.

Pastreaza cele mai frumoase amintiri într-unul din cele mai populare smartphone-uri ale momentului - Xiaomi:

-Xiaomi Redmi 6A – 80 lei pe luna;

-Xiaomi Redmi 5 Plus – 140 lei pe luna.

Unde te mai simti asa liber sa le faci pe toate? Ia-ti prietenii, familia si treceti la Unite ca sa aveti abonamente în care singuri alegeti ce sa consumati si sa primiti un bonus pe masura, câte 15 GB la fiecare.

Moldtelecom este operatorul numarul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet si TV.

*Acest articol este un produs comercial.