protv.md
Financiar
06 Sep 10:25

Unite este unicul operator care are o evolutie pozitiva pe piata serviciilor de telefonie mobila

Unite a intrat increzut in 2018 cu o evolutie pozitiva pe piata serviciilor de telefonie mobila voce, potrivit datelor publicate de ANRCETI pentru semestrul I al acestui an. Acest trend de crestere operatorul il inregistreaza de cativa ani, iar 2018 se dovedeste a fi la fel de promitator.


Deşi piaţa este una în scădere, Unite demonstrează o competitivitate impresionantă. În semestrul I 2018, baza de abonaţi Unite a fost unica care s-a majorat comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi timp numărul total de utilizatori ai serviciilor de telefonie mobilă pe piaţă a continuat să scadă. Mai mult, creşteri însemnate de 12,1%, Unite a înregistrat şi la volumul vânzărilor, care completează impunător lista de realizări, în condiţiile în care pe piaţă se atestă scăderi simţitoare la acest capitol.


Dan Mitriuc, Director General Moldtelecom: Rezultatele înregistrate reconfirmă performanţa Moldtelecom şi respectarea angajamentului nostru de a investi continuu în îmbunătăţirea calităţii şi experienţei abonaţilor în utilizarea serviciilor companiei. Credem în abordarea strategică şi sistematică care pune accent pe calitate indiferent de conjunctura pieţei. Iar acest lucru este apreciat şi de către abonaţi care continuă să aleagă reţeaua Unite tot mai mult pe parcursul ultimilor 2 ani şi jumătate. Toate cele obţinute sunt şi un stimul important pentru întreaga echipă de a concentra şi în continuare eforturile în menţinerea la cele mai înalte standarde ale calităţii serviciilor oferite.”


 

 

Tot mai mulţi utilizatori aleg Unite ca fiind cea mai bună reţea pentru smartphone-uri. Acesta lucru este confirmat prin faptul că Unite a primit certificarea de operator cu cea mai înaltă calitate voce şi cea mai mare acoperire a reţelei 3G din ţară. În martie 2018, Systemics PAB - unul dintre liderii internaţionali în domeniul studiului calităţii reţelelor, a efectuat măsurări cu privire la experienţa în utilizarea serviciilor voce a tuturor operatorilor din ţară. Metodologia de testare folosită este adaptată cerinţelor tot mai mari ale utilizatorilor pentru a reflecta disponibilitatea reţelelor de a îndeplini aceste aşteptări.

 

În urma măsurărilor, Unite a obţinut cel mai înalt scor total al parametrilor analizaţi în test.

 

Prin urmare, abonaţii Unite, utilizatori avansaţi, care deţin în proporţie de peste 80 % smartphone-uri, se bucură de o experienţa voce superioară în care durata de stabilire a conexiunii este foarte rapidă, apelurile se realizează fără întreruperi, iar vocea este perfect retransmisă.

 

Abonaţii aleg serviciile de telefonie mobilă Unite şi pentru generozitatea ofertelor şi experienţa deosebită în utilizarea serviciilor. Abonamentele Unite, la serviciile de telefonie mobilă oferă acum 15 GB bonus de bun venit în reţea, multe minute naţionale, cel mai mult trafic Internet mobil inclus, nelimitat şi gratuit în reţeaua Unite şi Moldtelecom, program de loialitate generos şi smartphone-uri performante la cele mai bune preţuri în rate.

 

 

Alege să fii numărul 1 cu Unite - operatorul numărul 1 în calitate voce. Trăieşte o experienţă unică de comunicare din orice colţ al ţării.

 

 

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet – TV.

 
*Acest articol este un produs comercial

inprofunzime acasatv perfecte