protv.md
Financiar
15 Dec 09:58

Un start-up fondat de doi tineri din Republica Moldova primeSte 100.000 de euro de la PepsiCo Intr-un program de tip incubator - Ziarul Financiar

PepsiCo a acordat un grant final de 100.000 de euro, in cadrul primului program incubator al companiei in Europa-Nutrition Greenhouse, start-up-ului Erbology, care ofera produse nutritive pe baza de plante, un business cu sediul la Londra, lansat de doi tineri din Republica Moldova, scrie zf.ro.

 

Erbology a înregistrat o creştere de peste 400% pe perioada de desfăşurare a incubatorului.   


„Am lansat programul Nutrition Greenhouse pentru a ne parteneria cu cei mai buni şi promiţători antreprenori din zona nutriţională a industriei alimentelor şi băuturilor.

 

Scopul nostru a fost să lucrăm cu brand-uri inovatoare, care ne împărtăşesc viziunea de a livra produse nutritive accesibile şi gustoase, pentru fiecare zi. A fost o decizie foarte grea să alegem o singură companie care să primească grantul de 100.000 de euro, dar îi felicit din toată inima pe Irina şi Victor Turcan de la Erbology.

 

Entuziasmul, ambiţia şi spiritul de echipă arătate în timpul programului au fost excepţionale şi sunt reflectate în rezultatele pe care le-au obţinut.“, a spus Juan Ignacio Amar, Vicepreşedinte al departamentului de Nutriţie PepsiCo din Europa de Vest şi Africa Subsahariană."

 

CITESTE ARTICOLUL INTEGRAL PE ZF.RO

inprofunzime acasatv perfecte