protv.md
Financiar
26 Dec 15:42

Un moldovean si-a deschis un hotel in Cambodgia: are 4 stele si este situat pe malul marii. Cum arata acesta - VIDEO

In timp ce altii viseaza sa mearga in vacanta intr-o tara exotica, moldoveanul Vladimir Palancica si-a deschis propria afacere intr-o asemenea destinatie. Desi se afla doar de cinci ani in Cambodgia, tanarul se poate mandri cu o companie de turism, un hotel si un restaurant japonez care-i apartine. Hotelul de patru stele este situat pe malul marii si pune la dispozitia vizitatorilor 200 de camere. Hotelul se mentine in frunte preferintelor celor care viziteaza tara.
Un moldovean si-a deschis un hotel in Cambodgia: are 4 stele si este situat pe malul marii. Cum arata acesta - VIDEO

 

Vladimir PALANCICA, OM DE AFACERI: “Acces direct la mare pe prima linie restaurante, spa, sauna, jacuzi, sala de forta,tot ce are nevoie un  turist pentru a se simti foarte bine intr-o vacanta minunata.”

 

Impreuna cu o echipa de profesionisti Vladimir Palancica muncesti zi de zi pentru ca fiecare turist sa se simta perfect atunci cand ii viziteaza hotelul. 

 

“Au fost careva plangeri de la oaspeti? - Nu avem. Oaspetii nostri sunt foarte fericiti. - Aceasta e bine. - Cat despre curatenie? - Ei se bucura ca apartamentele lor sunt curate si sunt fericiti. - Daca totul este bine si nu aveti alte intrebari, probleme de discutat, va multumesc pentru munca voastra. Sa aveti o zi buna.”

 

Vladimir Palancica spune ca si-ar dori ca aceasta destinatie exotica sa fie inclusa in lista preferintelor turistilor moldoveni. Aici doritori vor descoperi o lumea fascinanta si vor avea parte de o experienta de neuitat.

 

Vladimir PALANCICA, OM DE AFACERI: “Mii de temple cu istorii de o mii de ani, plaje care nu au fost locuite, palmieri inalti si marea ca spuma laptelui.”

 

Pentru a avea o zi productiva, moldoveanul spune ca are un ritual cu care isi incepe fiecare dimineata in Cambodia.

 

Vladimir PALANCICA, OM DE AFACERI: “Urmand proverbul cine se trezeste mai dimineata mai departe ajunge, ma trezesc la 6 dimineata inot in bazin, beau apa de nuca de cocos si asa sunt mai productiv.”  

 

Printre angajatii omului de afaceri Vladimir Palancica sunt si mai multi moldoveni.

 

*Acest articol este un produs comercial.

inprofunzime acasatv perfecte