protv.md
Financiar
15 Aug 14:42

Tot ce trebuie sa stii despre imprumutul 100% online

Majoritatea ne-am confruntat macar o data in viata cu situatii in care, din pacate, venitul lunar nu a fost suficient pentru a putea sa ne realizam toate planurile pana la capat. Motiv pentru care, fie am asteptat sa depasim impasul financiar si sa incasam noi venituri, fie am renuntat la acea idee, fie am incercat sa facem rost de bani suplimentari, din surse externe (familie, prieteni, institutii financiare).

 

De la Vcredit.md poţi împrumuta o sumă mică (între 500 şi 3000 lei), oferită pe o perioadă scurtăde timp (între 10 şi 30 de zile), de obicei de la un salariu la altul. Acest tip de împrumut estedestinat acoperirii unei nevoi financiare urgente, a unei cheltuieli apărute pe neaşteptate. Aplicăpentru un astfel de împrumut dacă ai nevoie să repari rapid un produs electrocasnic, precummaşina de spălat sau aragazul. Costurile nu sunt foarte mari, dar în acelaşi timp sunt aparate decare nu te poţi lipsi până la următorul salariu.

 

Documente puţine şi economie maximă de timp

 

Pentru a aplica la un împrumut 100% online trebuie doar să ai la îndemână un gadget conectat lainternet şi buletinul de identitate. Nu ai nevoie de numeroasele documente solicitate în modobişnuit de bănci (adeverinţe, garanţii, certificate, etc.). Accesezi site-ul www.vcredit.md, teînregistrezi prin crearea unui cont personal, în care se va păstra toată informaţia despre istoria tade credit, după care completezi formularul de aplicare şi expediezi cererea spre examinare. Timpde cel mult 1 oră vei afla care este decizia experţilor creditari, şi în caz de aprobare, sumasolicitată va fi transferată direct pe cardul tău sau o vei putea ridica de la cel mai apropiat oficiupoştal.

 

Pentru împrumut 100% online, aplici exact când vrei tu, 24/24, 7 zile din 7, fără să depinzi învreun fel de programul de funcţionare al instituţiei, ca în cazul creditelor clasice. Astfel încât,dacă a apărut o situaţie neprevăzută în viaţa ta şi ai nevoie urgent de nişte bani, poţi aplicainstant, de oriunde te-ai afla. Şi asta pentru că totul se desfăşoară 100% online, fără să fie nevoiesă te deplasezi până la sediul instituţiei respective ca să depui cererea, să semnezi contracte sausă ridici suma solicitată.

 

Primul împrumut – gratuit. Cât primeşti, atât întorci

 

Împrumutul online de la Vcredit.md este o soluţie nouă, practică şi simplă pe care îl poţi obţine,de acasă, de la birou sau de oriunde te-ai afla în momentul de faţă. Un avantaj important de carevei beneficia numaidecât este faptul că vei avea primul împrumut absolut gratuit, fără dobândăsau comisioane, urmând să întorci doar suma pe care ai primit-o, fără vreun leu în plus. Maimult, când vei dori să soliciţi următorul împrumut, vei putea alege orice sumă de până la 5000lei, iar ca să depui o cerere, vei avea nevoie de doar 2 minute, deoarece va fi necesar doar săalegi suma de care ai nevoie şi perioada optimă pentru tine; restul datelor, fiind salvate încă de laprima aplicare.

 

Vcredit.md oferă asistenţă financiară rapidă prin împrumuturi mici, de scurtă durată, printr-omodalitate cât mai simplă şi avantajoasă pentru fiecare şi anume în regim 100% online.

 

www.vcredit.md

 

*Acest articol este un produs comercial. 

inprofunzime acasatv perfecte