Majoritatea ne-am confruntat macar o data in viata cu situatii in care, din pacate, venitul lunar nu a fost suficient pentru a putea sa ne realizam toate planurile pana la capat. Motiv pentru care, fie am asteptat sa depasim impasul financiar si sa incasam noi venituri, fie am renuntat la acea idee, fie am incercat sa facem rost de bani suplimentari, din surse externe (familie, prieteni, institutii financiare).

Publicat:13.08.2018, 05:17

De la Vcredit.md poţi împrumuta o suma mica (între 500 şi 3000 lei), oferita pe o perioada scurtade timp (între 10 şi 30 de zile), de obicei de la un salariu la altul. Acest tip de împrumut estedestinat acoperirii unei nevoi financiare urgente, a unei cheltuieli aparute pe neaşteptate. Aplicapentru un astfel de împrumut daca ai nevoie sa repari rapid un produs electrocasnic, precummaşina de spalat sau aragazul. Costurile nu sunt foarte mari, dar în acelaşi timp sunt aparate decare nu te poţi lipsi pâna la urmatorul salariu.

Documente puţine şi economie maxima de timp

Pentru a aplica la un împrumut 100% online trebuie doar sa ai la îndemâna un gadget conectat lainternet şi buletinul de identitate. Nu ai nevoie de numeroasele documente solicitate în modobişnuit de banci (adeverinţe, garanţii, certificate, etc.). Accesezi site-ul www.vcredit.md, teînregistrezi prin crearea unui cont personal, în care se va pastra toata informaţia despre istoria tade credit, dupa care completezi formularul de aplicare şi expediezi cererea spre examinare. Timpde cel mult 1 ora vei afla care este decizia experţilor creditari, şi în caz de aprobare, sumasolicitata va fi transferata direct pe cardul tau sau o vei putea ridica de la cel mai apropiat oficiupoştal.

Pentru împrumut 100% online, aplici exact când vrei tu, 24/24, 7 zile din 7, fara sa depinzi învreun fel de programul de funcţionare al instituţiei, ca în cazul creditelor clasice. Astfel încât,daca a aparut o situaţie neprevazuta în viaţa ta şi ai nevoie urgent de nişte bani, poţi aplicainstant, de oriunde te-ai afla. Şi asta pentru ca totul se desfaşoara 100% online, fara sa fie nevoiesa te deplasezi pâna la sediul instituţiei respective ca sa depui cererea, sa semnezi contracte sausa ridici suma solicitata.

Primul împrumut – gratuit. Cât primeşti, atât întorci

Împrumutul online de la Vcredit.md este o soluţie noua, practica şi simpla pe care îl poţi obţine,de acasa, de la birou sau de oriunde te-ai afla în momentul de faţa. Un avantaj important de carevei beneficia numaidecât este faptul ca vei avea primul împrumut absolut gratuit, fara dobândasau comisioane, urmând sa întorci doar suma pe care ai primit-o, fara vreun leu în plus. Maimult, când vei dori sa soliciţi urmatorul împrumut, vei putea alege orice suma de pâna la 5000lei, iar ca sa depui o cerere, vei avea nevoie de doar 2 minute, deoarece va fi necesar doar saalegi suma de care ai nevoie şi perioada optima pentru tine; restul datelor, fiind salvate înca de laprima aplicare.

Vcredit.md ofera asistenţa financiara rapida prin împrumuturi mici, de scurta durata, printr-omodalitate cât mai simpla şi avantajoasa pentru fiecare şi anume în regim 100% online.

www.vcredit.md

*Acest articol este un produs comercial.