protv.md
Financiar
24 Apr 11:55

Shopping MallDova aduce cele mai in voga branduri internationale

Shopping MallDova reconfirma ca este mai mult decat o destinatie de shopping. Recent, singurul centru comercial de nivel european din tara si-a completat portofoliul de branduri cu nume sonore, in dorinta de a se plia pe gusturile si necesitatile intregii familii. Ultimii care au completat pleiada noilor marci sunt gigantii din retail: JYSK si DeFacto - prezenta carora aliniaza Shopping MallDova la standardele centrelor comerciale occidentale.

 

Natalia Rogovschii, director marketing şi PR, Shopping MallDova: „Shopping MallDova este un centru comercial de ultimă generaţie, care oferă experienţe de cumpărărturi şi distracţie la standarde internaţionale. Prin oferta comercială variată, completată, mai nou, de branduri premium, încercăm să răspundem cerinţelor vizitatorilor, care îşi doresc să aibă acces la mărci de renume şi servicii peste nivelul pieţei. Shopping MallDova nu este doar o destinaţie perfectă pentru cumpărături, este un adevărat centru de lifestyle, cu un etaj întreg dedicat zonei de divertisment şi petrecere a timpului liber. Extindem în permanenţă opţiunile de enternainment, ca să devenim un loc de întâlnire emblematic pentru oraş.”

 

Cu o suprafaţă de peste 1700 metri pătraţi, magazinul unuia dintre cei mai mari retaileri de mobilă şi decoraţiuni din Europa – JYSK – oferă cumpărătorilor moldoveni toate produsele de care au nevoie pentru locuinţa lor, la o calitate ireproşabilă şi la preţuri accesibile. Spaţiul comercial imens găzduieşte mii de piese de mobilier de interior şi mobilier de grădină în stil scandinav, obiecte de decor şi textile pentru casă, precum şi produse destinate unui somn sănătos – saltele, plăpumi şi perne. „Sleeping and Living" este deviza brandului danez, care deţine peste 2400 de magazine în 50 de ţări. 

 

Una dintre cele mai în vogă mărci internaţionale, brandul turcesc de mass-market DeFacto a ales să intre pe piaţa din Republica Moldova prin magazinul inaugurat recent la etajul 2 al Shopping MallDova. Spaţiul generos de peste 1700 metri pătraţi pune la dispoziţia vizitatorilor o varietate de articole vestimentare, încălţăminte şi accesorii de inspiraţie urbană. Designul modern şi luminos al vitrinelor creează o ambianţă deosebită şi invită tinerele familii la o experienţă de shopping plăcută, la preţuri uimitor de mici! Brandul DeFacto a fost creat în 2005, iar astăzi este reprezentat de o reţea de 450 de magazine din 24 de ţări. 

 

Shopping MallDova oferă constant vizitatorilor săi multiple noutăţi în materie de cumpărături. Doar în ultimele luni, gama de branduri internaţionale s-a extins cu 4 mărci cu renume. Bunăoară, brandul polonez CCC este o premieră pentru ţara noastră. Cea mai mare companie de vânzare cu amănuntul a încălţămintei din Europa Centrală şi cel mai mare producător de încălţăminte din Europa vinde anual 40 de milioane de perechi de pantofi în 1000 de magazine din 18 ţări de pe bătrânul continent, iar mai nou şi în cel mai modern centru comercial din Moldova. Sortimentul CCC, care include 2 mii de modele în fiecare sezon, este în stare să satisfacă gusturile mai multor generaţii.

 

Un alt brand european, de această dată ceh – Kenvelo/Lee Cooper – este o marcă vestimentară care ţine pasul cu spiritul liber al tinerei generaţii şi redă cel mai bine moda străzii. Articolele de îmbrăcăminte şi de încălţăminte pe care le găseşti la Shopping MallDova emană prospeţime şi vitalitate, fiind perfecte pentru gusturile dar şi posibilităţile financiare ale studenţilor.

 

XIAOMI, al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, invită vizitatorii să vadă şi să testeze live cele mai noi gadget-uri, aparate electronice şi tehnologii pentru o casă inteligentă. 

 

Se alătură şirului de mărci celebre din Europa, găzduite de Shopping MallDova şi Beatrice Lingerie, distribuitorul oficial al producătorului spaniol de lenjerie intimă Gisela şi al brandurilor italiene de lenjerie de damă Lormar, Sielei şi Leilieve. Articolele acestor companii sunt adorate de femeile din toată lumea, datorită designului modern, şi totodată senzual, materialelor textile de cea mai înaltă calitate şi preţurilor mai mult decât tentante. 

 

Shopping MallDova va continua să investească în dezvoltarea zonelor de shopping, food şi entertainment, asigurând o experienţă unică vizitatorilor săi, adaptată celor mai noi tendinţe din retail.

 

*Acest articol este un produs comercial

inprofunzime acasatv perfecte