protv.md
Financiar
15 Aug 12:28

PROMOTIE: Apartamente in centru, in rate si FARA AVANS!

Compania NG Invest se bazeaza pe conceptul unor apartamente exclusiviste, cu un design diferit de celelalte, precum si pe calitatea deosebita a finisajelor, atat in interior, cat si in exterior.

 

După un astfel de concept, au fost create 5 complexe de lux Milanin Residence, construite peprincipiul: calitate, siguranţă, confort.

 

NG Invest anunţă PROMOȚIE! Pînă pe data de 31 august ai posibilitatea să cumperi orice apartament din complexul Milanin Residence (str. Alexandru cel Bun 47 sau str. Lev Tolstoi) la condiţii speciale: Apartament în rate fără avans*! Află mai toate detaliile la numărul de telefon: 076799978.

 

Milanin Residence întruneşte proiectarea şi execuţia unor construiri ireproşabile dupăstandardele internaţionale. Zona în care este amplasat complexul imobiliar conferă compromisul perfect între aproape de stradă şi liniştea de care ai nevoie după o zi lungă de muncă.

 

Cu o imensă experienţă în domeniu, Compania NG Invest foloseşte materiale de calitate superioară, soluţii termice inovatoare, luând în maximă consideraţie fiecare detaliu pentru confort şi siguranţă absolută.

 

Ce obţii la procurarea unui apartamente în centru Milanin Residence?

- Amplasare ultra centrală;

- Planificare individuală şi posibilitatea de a face modificări după achiziţionare;

- Pereţi din cărămidă cu izolare fonică;

- Izolare termică interioară şi exterioară a pereţilor;

- Pardoseală fără denivelări, suprafaţă din beton acoperită cu un strat de protecţie;

- Rezistenţă la cutremure;

- Geamuri PVC cu 6 camere;

- Ogradă închisă;

- Teren de joacă pentru copii.

 

Complexele imobiliare sunt situate într-o zonă liniştită şi verde, dispune de o curte de tip închis, precum şi un parc pentru copii îngrădit şi separat, astfel garantând siguranţa copiilor. În preajmă sunt farmacii, şcoală, spital, magazine, universitate, biserică , şcoli de limbistrăine. Darea în exploatare – trimestrul I 2019.

 

Întreg spaţiul este dotat cu camere de supraveghere şi pază, iar noaptea luminile se aprind automat. Scările de la intrare şi cele din hol, pereţii şi pardoseala sunt din marmură şi granit. Imobilul va dispune de un ascensor silenţios, produs în Spania.

 

În prezent, se construiesc cu succes 5 complexe Milanin Residence, situate pe străzile:

-Zamfir Arbore 10

-Colina Puskin 8A

-Alexei Sciusev 2

-Lev Tolstoi.

 

Pentru mai multe detalii, sună la 076799978, accesează pagina de facebook sau www.milanin.md.

 

Doreşte-ţi tot ce-i mai bun pentru tine şi familia ta!

 

*Acest articol este un produs comercial.

inprofunzime acasatv perfecte