protv.md
Financiar
15 May 09:58

Promotie! Apartament in centru cu doua odai la doar 29000€!

Compania NG Invest se bazeaza pe conceptul unor apartamente exclusiviste, cu un design diferit de celelalte, precum si pe calitatea deosebita a finisajelor, atat in interior, cat si in exterior.

 

După un astfel de concept, au fost create 5 complexe de lux Milanin Residence, construite pe principiul: calitate, siguranţă, confort. 

 

La doar 29000€, chiar tu poţi fi posesorul unui apartament cu două odăi, de clasa Premium! Detalii la telefon: 076 799 978.

 

Milanin Residence întruneşte  proiectarea şi execuţia unor construiri ireproşabile după standardele internaţionale. Zona în care este amplasat complexul imobiliar conferă compromisul perfect între aproape de stradă şi liniştea de care ai nevoie după o zi lungă de muncă. 

 

Cu o imensă experienţă în domeniu, Compania NG Invest foloseşte materiale de calitate superioară, soluţii termice inovatoare, luând în maximă consideraţie fiecare detaliu pentru confort şi siguranţă absolută. 

 

Ce obţii la procurarea unui apartament Milanin Residence?

 

- Planificare individuală şi posibilitatea de a face modificări după achiziţionare;

- Pereţi din cărămidă cu izolare fonică;

- Izolare termică interioară şi exterioară a pereţilor;

- Pardoseală fără denivelări, suprafaţă din beton acoperită cu un strat de protecţie;

- Rezistenţă la cutremure;

- Geamuri Salamander cu şase straturi.

 

Complexul imobiliar de pe strada Zamfir Arbore 10 este situat într-o zonă liniştită şi verde, dispune de o curte de tip închis, precum şi un parc pentru copii  îngrădit şi separat, astfel garantând siguranţa copiilor. În preajmă sunt farmacii, şcoală, spital, magazine, universitate, biserică , şcoli de limbi străine. Darea în exploatare – 2019. 

 

Întreg spaţiul este dotat cu camere de supraveghere şi pază, iar noaptea luminile se aprind automat. Scările de la intrare şi cele din hol, pereţii şi pardoseala sunt din marmură şi granit. Imobilul dispune de un ascensor spaniol, care nu face zgomot. 

 

În prezent, se construiesc cu succes 3 complexe Milanin Residence, situate pe străzile:

 

* Zamfir Arbore 10 

* Colina Puskin 8A 

* Alexei Sciusev 2

* Alexandru cel Bun 47

* Lev Tolstoi

 

Pentru mai multe detalii, sună la 076 799 978, accesează pagina de facebook sau www.arbore.milanin.md

 

Doreşte-ţi tot ce-i mai bun pentru tine şi familia ta!

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial

inprofunzime acasatv perfecte