protv.md
Financiar
17 Aug 15:32

Primeste 6 luni de televiziune digitala gratuita la conectarea serviciilor de Internet fix si IPTV de la Moldtelecom

Toamna e la fel de generoasa la Moldtelecom, poate chiar un pic mai mult.

 

La inceput de an scolar cand esti pus pe socoteala, Moldtelecom are grija sa iti faca calculele mai simplificate.  Conectează-te la Internet fix şi IPTV de la Moldtelecom şi primeşte 6 luni de televiziune digitală gratuită şi 50 % reducerela taxa de activare a mediabox-ului de bază. Iar dacă eşti abonat existent la unul din serviciile de Internetfix sau IPTV Modtelecom, primeşti 3 luni de televiziune gratuită la conectarea celui de-al doilea serviciu.

 

 

 


Profita de reducere de pana la 870 lei la abonamentul de Internet fix cu viteză de 100 Mbps şiteleviziune digitală cu până la 192 canale TV dintre care 37 în format HD. În plus ai serviciul Multiscreen,Megogo şi funcţiile interactive incluse şi 50 % reducere la taxa de activare a mediabox-ului de bază.

 

 

 


Internet cu posibilităţi infinite, canale TV cu filme, muzică, emisiuni, documentare, desene animate,show-uri 24h, toate-ţi aparţin pentru ca timpul tău să fie cât mai frumos şi util petrecut.

 

În plus, oriceaşteptare, fie că stai în coadă undeva sau eşti în transport în drum spre casă, devine mai plăcută pentrucă serviciul Multiscreen, inclus gratuit în abonament, îţi pune la dispoziţie canale TV pe orice gust directde pe mobil. Megogo, de cealaltă parte îţi oferă o multitudine de filme, emisiuni, desene animate fărăpauze de publicitate.

 

Alege să te bucuri de o experienţă deosebită în vizionarea canalelor TV preferate la televizoareperformante la cele mai bune preţuri în rate:

 

-Toshiba 32'' 32S1740EV HD Ready - 129 lei/lunar;

-Hisense 43'' 43N2170PW Full HD Smart Wi-Fi - 245 lei/lunar

 

Şi asta nu e tot. Televiziunea digitală de la Moldtelecom îţi mai pune la dispoziţie funcţii interactive:pauză, reluare, înregistrare; ghidul electronic de programe cu posibilitatea de a seta liste de programefavorite, arhiva TV, schimbarea limbii de difuzare şi a subtitrărilor precum şi o telecomandă unică.

 

Oferta este disponibilă pentru conectare în perioada 15 august – 15 noiembrie 2018.

 

Alege să fii numărul 1 cu operatorul numărul 1 de servicii integrate mobile – fixe – Internet şi TV.

 

*Acest articol este un produs comercial. 

inprofunzime acasatv perfecte