protv.md
Financiar
16 Aug 14:34

Prima farmacie sociala Hippocrates din Chisinau

Una dintre valoroasele companii farmaceutice din tara noastra, "Hippocrates", are grija de clientii sai si iarasi le bucura cu oferte si promotii speciale.


Începând cu 15 august şi până pe 15 septembrie, farmacia "Hippocrates" de pe str. Grigore Vieru, 21 aşteaptă toţi vizitatorii cu un program specific. 

 

 

 

Inaugurată acum cinci ani, această filială îţi va sărbători aniversarea, lansând diverse promoţii, oferind cadouri şi reduceri semnificative. Fără atenţie nu va rămâne nici un cumpărător.

 

 

În cei 15 ani de activitate pentru bunăstarea oamenilor, reţeaua de farmacii "Hippocrates" a devenit mai mult decât o farmacie. Aici puteţi găsi tot: un asortiment larg de medicamente şi produse conexe, farmacişti şi consultanţi profesionişti, oferte sezoniere; tot ce înseamnă reţea de farmacii familială, unde se vine nu doar pentru medicamente, ci pentru sănătate.

 

 

 


Păstrând şi înmulţind aceste valori, filiala str. Grigore Vieru, 21 va deveni prima farmacie socială a reţelei «Hippocrates». În data de 15 august, aici s-a dat startul campaniei sociale, dedicată pacienţilor cu boli cronice, cum ar fi diabetul zaharat, epilepsia şi astmul.

 

Cumpărătorii, care vor achiziţiona medicamente pentru bolile cronice de mai sus, vor primi în dar o brăţară specială de silicon, datorită căreia, în momente de crize, vor primi mai rapid îngrijiri medicale.

 

 Este o practică destul de răspândită în ţările europene "Hippocrates" preia experienţa colegilor, şi oferă servicii socio-medicale.La fel, în toate farmaciile «Hippocrates» pentru fiecare client este disponibil serviciul gratuit -  consultarea specialiştilor.

 

Fiecare zi de luni va fi dedicată bolnavilor de diabet, care vor putea să măsoare gratis nivelul de glucoză din sânge.Fiecare zi de marţi se aşteaptă mămici cu copii, care vor beneficia de întâlnirea cu un consultant profesionist, vor degusta hrana pentru copii şi vor primi recomandările specialiştilor în alegerea accesoriilor şi cosmeticelor pentru cei mici.  

 

În Ziua Frumuseţii - ziua de joi, vizitatorii pot participa la master-classuri despre cosmetica terapeutică, unde cosmetologii profesionişti vor oferi sfaturi şi recomandări în alegerea produselor de îngrijire potrivit tipului de ten. Iar cei care vor procura produse optice şi oftalmologice în farmaciile "Hippocrates", vor primi o reducere de 30 % pentru diagnostica complexă a vederii.

 

În zilele de vineri şi sâmbătă, pensionarii vor beneficia de reducerea de 7% la toate produsele, prezentând legitimaţia de pensionar.Pe parcursul acestei luni (15.08 – 15.09), toate produsele (cu excepţia medicamentelor compensate şi a alimentelor pentru copii) vor fi oferite cu o reducere de 5 %, iar unele articole vor avea reducerea sezonieră.La fel, în 22 de farmacii ”Hipporates” din toată ţara, funcţionează programul reţetelor compensate.

 

La procurarea preparatelor indicate în reţetă, pacientul îşi alege în calitate de cadou unul din cele 10 cele mai solicitate produse din lista specială de medicamente. Сâte reţete – atâtea cadouri! "Hippocrates" este mereu alături şi mereu cu grijă pentru Dvs!Să fiţi sănătoşi!

 

*Acest articol este un produs comercial. 

inprofunzime acasatv perfecte