protv.md
Financiar
13 Feb 08:30

Training: Vanzari imobiliare de succes cu Paul Vincenti

Conduci o companie imobiliara? Esti agent imobiliar? Esti manager de vanzari? Sau poate profesia ta are tangenta cu domeniile mentionate anterior? Daca da, atunci nu-ti mai planifica nimic pentru data de 14 martie, trece-ti in agenda ca in aceasta zi vei participa la unul dintre cele mai importante cursuri de formare din toata cariera ta!

 

Pe 14 martie toţi specialiştii în imobiliare, managerii de vânzări, conducătorii de companii sau, pur şi simplu, toţi cei interesaţi de domeniu, care îşi doresc o carieră de succes şi investesc în dezvoltarea lor personală, se vor aduna în acelaşi loc – Hotel Bristol central Park. 

 

Motivul? 

 

La solicitarea revistei imobiliare Town.md, susţinută de RE/MAX România, pentru prima dată în Moldova, unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine cotaţi traineri din Europa – Paul Vincenti – vine să împărtăşească secretele industriei cu toţi cei dornici să atingă performanţe în domeniul imobiliar şi nu doar. 

 

Cu peste 15 ani de experienţă ca trainer şi antreprenor, a lucrat cu branduri bine cunoscute precum KPMG, PWC, Coca-Cola, RE/MAX Internaţional, Nissan, FIMbank etc.

 

Paul Vincenti este trainer la RE/MAX Malta, care a fost desemnată cea mai bună regiune din lume pentru 2016. În acelaşi timp, liderul în formare a contribuit la dezvoltarea agenţilor imobiliari RE/MAX  Turcia, RE/MAX Viena, RE/MAX Irlanda, RE/MAX UK Sud şi RE/MAX Londra.  

 

Ce vor afla participanţii la eveniment? 

 

- Care este rolul negocierii

- Care sunt cele 5 componente ale unei negocieri de succes

- Cum trebuie să abordeze obiecţiile

- Cum să gestioneze licitaţiile

- Cum să obţină recomandările

- strategii eficiente

- Cum să-şi crească vânzările cu 70% pe baza recomandărilor

- Cum să creeze parteneriate de succes, ş.a. 

 

Pe data de 22 februarie preţul pentru training se va majora, de aceea vă îndemnăm să vă grăbiţi cu procurarea biletelor, mai ales că dispunem şi de o ofertă rezonabilă!    

 

Mai multă informaţie despre eveniment găsiţi aici sau pe pagina evenimentului de pe Facebook, unde vă puteţi înregistra şi de unde puteţi cumpăra bilete!  

 

 

*Acest articol este un produs comercial

inprofunzime acasatv perfecte