protv.md
Financiar
08 May 12:14

Pe 17 mai, la Tekwill, ex-prim-ministru RM Ion Struza si antreprenorul Veaceslav Cunev, vor participa la conferinta BUSINESS INSiDER LIVE, organizata de catre compania BIZZ

Moderatorul conferintei va fi Iolanta Mura, femeie de afaceri si autorul emisiunii televizate BUSINESS INSiDER.

 

Conferinţa BUSINESS INSiDER este o nouă experienţă oferită telespectatorilor emisiunii televizate BUSINESS INSiDER cu Iolanta Mura care este difuzată în fiecare săptămână la postul TV8.

 

Acum participanţii vor avea ocazia nu doar să privească interviul Iolantei Mura cu invitaţii dar şi să participe activ în discuţia cu invitaţii conferinţei, care vor fi Ion Sturza şi Veaceslav Cunev. Ambii invitaţi vor aborda tema – Business-ul viitorului: globalizare, dezvoltare tehnologică şi perspectivele Moldovei.

 

Conferinţa va avea loc pe 17 mai, începând cu ora 18:00 la Tekwill (str. Studenţilor 17).

 

Pentru a participa la eveniment, este nevoie să vă înregistraţi pe site-ul http://bizz.md/insider/ sau la nr. de telefon 062 012 127.

 

Costul de participare la conferinţă sunt: 300 lei – bilet individual, 750 lei – pentru 3 persoane şi 900 lei pentru bilet VIP, care inculde o Cină VIP cu Ion Sturza, Veaceslav Cunev şi Iolanta Mura după eveniment.

 

Eveniment organizat cu sprijinul companiei BIZZ, organizatorul celor mai importante evenimente business din ţară.

 

*Acest articol este un produs comercial

inprofunzime acasatv perfecte